A Citibank kedvező konstrukciójú személyi kölcsönei

Ha szükségünk van egy nagyobb pénzösszegre, melyet bármire fel tudunk használni, akkor keressük fel a Citibank legközelebbi fiókját! A személyi kölcsön felvételekor kettő hitel akció csomag közül tudunk választani.
Ha 3 millió Forint alatti összegre van szükségünk, akkor a Citibank személyi hitelét kell igénybe vennünk, amely igen kedvező kondíciókkal bír. 18,9 százalékos fix kamatozással vehetjük fel a pénzt, melynek a legkisebb összege 600 ezer Forint lehet. Nincsen szükségünk adótárs és ingatlanfedezet bevonására sem. Kötöttségek nélkül tudjuk felhasználni a számlánkra folyósított összeget. Nagyon kedvező a kezelési költség mértéke.

hirdetes

Az XXL személyi hitel és adósságrendező hitel akciói

Az XXL Személyi Hitel csomagot akkor vehetjük igénybe, ha 3 millió Forintnál több pénzre van szükségünk. 3,01 millió Forint a legkisebb összeg melyet igényelhetünk, illetve 6 millió Forint a felső összeghatár. Fix kamatozással rendelkezik, amely 17,9 százalékos. A kezelési költség 1 százalékot tesz ki. Nem kell felmutatnunk ingatlanfedezetet és kezest sem. Mivel forint alapú személyi kölcsönről van szó, így teljesen kizárt az árfolyamkockázatból adódó kiszámíthatatlanság. Ha a hitel akciók közül az XXL személyi kölcsönt választjuk, akkor saját költségen kell elkészíttetnünk a közjegyzői okiratot.
Minden esetben jövedelemigazolásra és munkaviszony igazolásra van szükségünk a hitelkérelem benyújtásakor. Ha pozitív a hitelbírálat eredménye, akkor rövid időn belül folyósításra kerül az igényelt összeg.
Lehetőségünkben áll adósságrendező személyi hitelt is felvenni a Citibanktól. Ezzel a lehetőséggel a több irányban fennálló tartozásainkat tudjuk kiváltani egy kötelezettséggé, így mentesülve a többszörösen kifizetett banki kezelési költségek megfizetése alól. A kedvező kamatozású adósságrendező hitel 2013. február 14 és május 31. között igényelhető.
Keressük fel a Citibankot, ha gyorsan szeretnénk egy akkora összeghez hozzájutni, melyből megvalósíthatjuk éppen aktuális álmainkat!

Rate this post