A Raiffeisen kedvezményes személyi kölcsön lehetősége

Ha gyorsan van szükségünk egy nagyobb összegre, melyet bármire felhasználhatunk, mindezt kezes bevonása nélkül, akkor keressük fel a Raiffeisen Bankot! A MindigFix személyi kölcsönt kedvező feltételek mellett tudjuk igénybe venni.
Előnye, hogy előre teljesen kiszámítható, így pontosan tudunk tervezni, hiszen egészen a futamidő végéig az összes törlesztő részlet összege egyforma.

hirdetes

A Raiffeisen Mindig fix személyi kölcsön részletei

A kamat mértéke az egész futamidő alatt fix. Lehetőségünk van a meghatározott kamat mértékéből kedvezményt is kapni. Ennek az a feltétele, hogy a havi nettó bérünk, melynek el kell érnie a minimálbért, a Raiffeisen Banknál vezetett folyószámlánkra érkezzen legfeljebb kettő részletben, emellett négy tranzakciót kell végrehajtanunk.

A kamatkedvezmény azokra a személyi hitel akciókra vonatkozik, melyek szerződésének megkötésére 2013. január 1. után került sor. Ez a lehetőség egészen a visszavonásig érvényes.
A MindigFix hitel akció keretében igényelhető személyi kölcsön legkisebb felvehető összege 200 ezer Forint, a felső értéke pedig 5 millió Forint. 36 és 61 hónapos futamidők közül van lehetőségünk választani. Ha előtörlesztéssel szeretnénk élni, akkor ezt csak szerződésmódosítási díj megfizetése ellenében tehetjük meg. Ha több mint 2 millió Forintot szeretnénk felvenni személyi kölcsönként, akkor a Raiffeisen Bank kötelezően előírja a kezes bevonását. Ha magasabb összeget igénylünk személyi kölcsönként, mint 1,2 millió Forint, akkor a Bank az ügyletről közokiratot kér az adóstól vagy a kezestől. A MindigFix csomag mellé igényelhetünk hitelfedezeti biztosítást, amely akkor nyújt segítséget, ha egy váratlan esemény következtében nem tudunk a szerződés szerint törleszteni.
Ha szeretnénk élni ezzel a gyors pénzhez jutási lehetőséggel a Raiffeisen Banknál, akkor mindenképpen szükségünk lesz jövedelem- és munkaviszony igazolásra is a személyünket igazoló okmányok mellett. Ennél a Banknál a hitelkérelem elbírásával együtt is nagyon gyorsan juthatunk hozzá a kölcsönhöz.

Rate this post