Akciós szabad felhasználású jelzáloghitel az Erste Banktól

Ha egy nagyobb összeghez szeretnénk hozzájutni, melyet mindenféle kötöttség nélkül használhatunk fel, akkor vegyük igénybe az  Erste Bank akciós jelzáloghitelét! Az pénzintézettől igényelt szabad felhasználású jelzáloghitelből megvalósíthatjuk az álmainkat, melyhez hozzájárul az is, hogy kedvező konstrukciók mellett juthatunk hozzá a pénzhez.

hirdetes

Az Erste akciós jelzáloghitel részletes feltételei

A hitel akció keretében a kezelési költség mértéke 0 százalékos. A jelzáloggal megterhelni kívánt ingatlan értékbecslésének a költségeit az Erste Bank fizeti, melynek a mértéke ingatlanonként 30 ezer Forintba kerül. Ha munkabérünk az itt vezetett folyószámlánkra érkezik és csoportos beszedési megbízást is adunk a Banknak, akkor folyósítási járulékot nem kell fizetnünk és alacsonyabb kamatot is kell kaphatunk.
Csak akkor élhetünk ezzel a jelzáloghitellel, ha nagykorúak vagyunk, megfelelünk a hitelbírálat követelményeinek és nem vagyunk KHR listások.
Ha a hitel igénylőjeként rendelkezünk házastárssal, akkor őt is bele kell vonni az ügyletbe. A maximálisan felvehető összeget a nettó jövedelem és az ingatlanfedezet forgalmi értékének együttese határozza meg.
Ha forint alapú jelzáloghitellel kívánunk élni, akkor a maximálisan felvehető összeg értéke nem lehet több az ingatlanfedezet forgalmi értékének 80 százalékánál.
Ha szeretnénk élni ezzel a hitel akcióval, akkor mindenképpen szükséges jövedelemigazolás, csak maga az ingatlanfedezet nem elegendő, melyből maximum 3 darabot vonhatunk be az ügyletbe.
A futamidő legkisebb mértéke 2 év, a maximum pedig 15-20 év is lehet, melyet az határoz meg, hogy munkabéres ügyfelek vagyunk-e az Erste Banknál.
Ahhoz, hogy megkapjuk a hitelt, mindenképpen rendelkeznünk kell az Erste Banknál egy folyószámlával, amelyre folyósítják az igényelt összeget. Ennek a számlavezetési díja 0 Ft.
A Bank megközelítőleg 2-3 hetes átfutási idővel bocsátja a rendelkezésünkre a szabad felhasználású jelzáloghitel összegét. Természetesen ehhez minden szükséges dokumentumot a Bank rendelkezésére kell időben bocsátanunk.

Rate this post