A Raiffeisen Bank lakáskassza lehetősége

Ha lakóingatlan vásárlást tervezünk, akkor már érdemes időben elkezdenünk spórolni. A Raiffeisen Bank lakáskassza ajánlata nagyszerű lehetőség mindazok számára is, akik lakásfelújítást vagy bővítést terveznek. Szülőként érdemes gyermekünk jövőjére gondolni és elkezdeni megtakarítást felhalmozni egy ilyen számlán, mely nagy segítséget fog jelenteni egy saját otthon megvásárlásakor.
A lakáskasszával lehetőségünk van meglévő lakáshitelünket is előtörleszteni.

A Raiffeisen lakáskassza által nyújtott előnyök

 

Ha havi szinten el tudunk különíteni 5-20 ezer Forint közötti összeget, akkor mindenképpen éljünk ezzel a megtakarítási formával!
A Raiffeisen Bank Fundamenta lakáskasszájába befizetett összeghez állami támogatás jár, mely a befizetések 30 százaléka, éves szinten legfeljebb 72 ezer Forint. Akár 10,56 százalékos hozam is realizálható egyes konstrukciók esetében.
Előnye a lakáskasszának, hogy nem csak használt és új ingatlan megvételére, bővítésére és felújítására használhatjuk fel az összegyűjtött összeget, hanem ablakcserére vagy akár konyhabútor vásárlására is. Családtagunk is lehet a futamidő végén felvehető összeg kedvezményezettje. Így akár kiskorú gyermekünk részére is elkezdhetjük havonta befizetni a pénzt. Így mire egyetemre vagy főiskolára megy, egy kisebb lakás megvásárlására is elegendő lehet a felhalmozott összeg.
Az igényléshez nincsen szükség különösebb dokumentumokra. Érvényes személyi igazolványunkat, lakcímkártyánkat és adóigazolványunkat kell magunkkal vinni a tetszőlegesen kiválasztott Raiffeisen Bank fiókjába.
A lakáskassza által kínált lehetőség már 2011. március 1-től él, így mindenképpen érdemes az egyes hitel akciók mellett arra is figyelemmel lenni, hogy miként tudunk megtakarítani egy olyan célra, mellyel jövőnket alapozhatjuk meg. A lakáskassza egy olyan lehetőség, amivel évek alatt a kis befizetésekből, állami támogatásból és kamatokból egy akkora összeget tudunk megtakarítani, amellyel fedezni tudjuk a lakás vételárát vagy a lakáshitel önerejének az összegét.

hirdetes
Rate this post