Az UniCredit Bank akciós Páros Lakáshitel csomagja

Egy saját lakás vásárlásához szükséges hitel felvétele esetén keressük fel az UniCredit Bankot! A nagyszerű konstrukcióval rendelkező Páros Lakáshitel egy kihagyhatatlan lehetőség. Azért érdemes választanunk, mert magában foglalja mindazon pozitív tulajdonságokat, amelyeket a lakáskasszánál és a lakáshitel lehetőségeknél találhatunk meg.
A Páros Lakáshitel igénybevételének feltétele, hogy megfeleljünk a Bank által támasztott pozitív eredményt hozó hitelbírálati szempontoknak, hitelképesek legyünk, illetve rendelkezzünk Fundamenta lakás előtakarékossági szerződéssel.

hirdetes

Az UniCredit Bank akciós Lakáshitelének részletei

 

A hitel akció keretében az UniCredit Bank felé havonta csak a kamatot és az egyéb járulékos költségeket fizetjük meg. A lakáskassza számlára befizetett havi összeg fedezi a lakáshitel tőkerészét a futamidő végéig. A lakáskasszán felhalmozott összeg hozama az állami támogatásból és a kamatból áll össze. Ha lejár az előtakarékossági számla futamideje, akkor a fennmaradó tőkerészt már az UniCredit Bank számára fizetjük meg közvetlenül.
Számos előnyhöz is juthatunk a Páros Lakáshitel igénybe vételével. Amikor lakáskasszát nyitunk, akkor kérhetjük, hogy a Fundamenta szakemberei felkeressenek minket az otthonunkban. Így igen sok időt takaríthatunk meg. Az ügynökök segítségével a legjobb konstrukciójú lakáskasszát köthetjük meg. Az így havonta megtakarított összeg mellé állami támogatás jár, melynek mértéke a befizetések 30 százaléka, éves szinten pedig maximum 72 ezer Ft lehet.
A hitel akció adta előnyökkel akkor élhetünk, ha rendelkezünk a megfelelő ingatlanfedezettel, elmúltunk 18 évesek, rendelkezünk legalább 2 hónapja vezetett folyószámlával, nettó jövedelmünk mértéke eléri a minimálbér összegét, melyet igazolni is tudunk, illetve rendelkeznünk kell legalább 4 hónapos munkaviszonnyal.
Nagyon kedvező lehetőség az UniCredit Bank Páros Lakáshitel csomagja, így ha lakást vásárolunk, házat építünk, korszerűsítünk vagy éppen bővítünk, akkor mindenképpen éljünk ezzel a lehetőséggel és keressük fel a pénzintézet legközelebbi fiókját!

Rate this post