Az FHB Bank legújabb akciós ingatlanhitel ajánlata

Ha tervezzük egy új vagy használt lakóingatlan megvásárlását, akkor keressük fel az FHB Bank hozzánk legközelebb eső fiókját.
Az igényelhető ingatlanhitel forint alapú, így mentesek vagyunk az árfolyamkockázattól. A hitel akció keretében az FHB Ötös Fix Kölcsön konstrukcióját kell igénybe vennünk, amely kiszámítható kamatozása révén vált a Bank ügyfelei között népszerűvé.
Ez a típusú ingatlanhitel nem csak új vagy használt lakás, ház megvásárlásához ad segítséget, hanem építési telket is tudunk belőle venni, illetve kiterjed garázs építésére is.

hirdetes

Az FHB Ötös Fix ingatlanhitelének kedvezményei

Az FHB Ötös Fix kölcsön hitel akció keretében 5 éves kamatperiódusú konstrukcióval élhetünk. Az adott öt éven belül a kamat mértéke nem változik, így ez biztosítja számunkra a kiszámíthatóságot. Érdemes igényelni ezt az ingatlanhitelt, hiszen a Bank nem számít fel hitelbírálati díjat. Mentesülünk a kezelési költség megfizetése alól is. A lakáshitel fedezeteként felmutatni kívánt ingatlant a Bank minden esetben felbecsülteti, melynek a költségét magára is vállalja. Ez a díjelengedés csak egy ingatlan esetében érvényes.
A hitel akció keretében folyósítási-jutalék kedvezményben is részesülhetünk. Ennek keretében a hitelösszeg folyósítási díját 100 százalékban elengedi a Bank március 1-től azokra az esetekre vonatkozóan, amikor a jelzáloghitel szerződés 2013. július 31-ig megkötésre kerül. Az FHB Banktól az ingatlanhitelhez kamatkedvezményt is kaphatunk a meghatározott feltételek teljesülése esetén.
Az FHB Ötös Fix Kölcsön Teljes Hiteldíj Mutatója 9,63-11,33 százalék között van, melynek pontos mértékét az ügyfél minősítése is befolyásolja. Az egyéb hiteligényléshez kapcsolódó költségeket, mint pl. közjegyzői díj, a Bank meghitelezi, melyet később a törlesztő részletekkel együtt fog levonni a folyószámlánkról. A jelzáloghitelbe bevont ingatlanon minden esetben szükséges, hogy legyen biztosítás, hiszen egy esetleges káresemény teljesen meg is semmisítheti az adott házat vagy lakást, melyet fedezetként vontunk be az ingatlanhitelbe.

Rate this post