Szabad felhasználású jelzáloghitel a Budapest Banktól

Ha szeretnénk felvenni egy több millió forintos összeget, melyet szabadon felhasználhatunk és ezért cserébe ingatlanunkat hajlandóak vagyunk fedezetként bevonni az ügyletbe, akkor keressük fel a Budapest Bank legközelebbi fiókját! Gyorsan a rendelkezésünkre bocsátják az igényelt összeget a pozitív hitelbírálatot követően.
A szabad felhasználású jelzáloghitelt bármire felhasználhatjuk. Adósságrendezésre is fordítható, így több hitelünket egyetlenné alakíthatjuk át, ami havi szinten jelentős megtakarítást jelent. Lakásfelújításhoz is felhasználhatjuk a jelzáloghitel összegét és nem kell bemutatnunk egyetlen számlát sem az elvégzett munkálatokról.

hirdetes

Türelmi idős konstrukció a hitel akció keretében

A Budapest Bank által meghirdetett hitel akció keretében lehetőségünk van igénybe venni a Türelmi idős konstrukciót. Ez azt takarja, hogy csak a kamatokat kell fizetnünk a futamidő első 5 vagy 10 évében. Ha lakásfelújításra fordítjuk a jelzáloghitelt, akkor csak egy, a munkálatokról készített költségvetést kell benyújtanunk a Bank felé.
Csak akkor tudjuk igényelni a jelzáloghitelt, ha betöltöttük a 18. életévünket. Igazolnunk kell legalább 3 hónapos munkaviszonyt. Havi nettó jövedelmünknek el kell érnie minimálbér összegét. Vezetékes vagy mobil telefonszámmal kell rendelkeznünk. A jelzálogként bevont ingatlanunk forgalmi értékének el kell érnie az 5 millió Forintot. Az ingatlan lehet  családi ház, lakás, nyaraló és építési telek, amely közművel rendelkezik.
A hitel akció keretében, aki 2013. március 25. és május 27. között internetes úton indítja el a jelzáloghitel igénylést és a megjelölt összeg július 31-ig folyósításra is kerül, hiszen minden benyújtott dokumentumot rendben találtak, akkor a Budapest Bank az igénylő számára egy iPod Shuffle készüléket ajándékoz.
Ha szeretnénk részesülni a kedvező kamatozású jelzáloghitel akcióban (THM 10,59-10,79 százalék), akkor keressük fel a legközelebb eső Budapest Bank fiókot! A szabad felhasználású jelzáloghitellel rendezhetjük életünk pénzügyi gondjait!

Rate this post