Citibank akciós lakáskassza ajánlata

Ha szeretnénk életünk első lakását megvásárolni vagy felelősen gondolunk gyermekünk jövőjére, akkor mindenképpen megéri lakástakarék pénztári szerződést kötni a Citibanknál!
Egy nagyon biztonságos megtakarítási forma a lakáskassza, hiszen garantált hozammal bír, amely 13,59 százalékos is lehet. Nem kell elhelyeznünk kezdő betétösszeget, mint azt sok banknál megkövetelik. A legkisebb havi befizetésünk 620 Forint is lehet, de maximum akár 20 ezer Forintot is befizethetünk havonta a számlánkra.

hirdetes

Az akciós lakáskassza ajánlat előnyei

A kapott hozamban a vissza nem térítendő állami támogatás is benne van, melynek a mértéke az éves befizetés 30 százaléka. Az állami támogatás mértéke nem haladhatja meg a 72 ezer forintot éves szinten. A havi befizetések összegét a futamidő alatt bármikor csökkenthetjük vagy növelhetjük. Lehetőségünk van a kedvezményezett személyét is megváltoztatni.
Mivel fix kamatozással bír a lakáskassza, így nagyon könnyen tudunk vele előre tervezni. A futamidő lehet 45, 57, 72, 96 és 120 hónap is, melynek a lejártakor az összegyűjtött összeg mellé lehetőségünk van a hitel akció keretében kedvezményes kölcsönt is felvenni, hogy így megvásárolhassuk a kiszemelt lakóingatlant.
Felelősen gondolkodó szülőként mindenképpen érdemes a Citibank lakáskassza lehetőségét választani, hiszen nagy hozamot érhetünk el megtakarításainkkal, amely a futamidő lejártakor megfelelő összegű önrészként szolgálhat az első lakás megvásárlásához.
A hozam összesen három tételből áll össze: kamat, állami támogatás és lakáscélú kölcsön, mely egy választható lehetőség.
Kiskorú gyermekünk számára ez egy nagyszerű megtakarítási lehetőség, hiszen mire egyetemre megy, addigra lehet egy saját lakása. Az igénylés nagyon egyszerű, csak a személyazonosságot igazoló okmányokra és adókártyára van szükségünk.
Bármelyik Citibank fiókban megköthetjük a lakáskasszát az előbb megjelölt igazolványok bemutatása mellett.
Gondolkodjunk jövőorientáltan és havi megtakarításainkat egészítsük ki állami támogatással! Az éppen aktuális akciókról kérjük érdeklődjön az Önhöz legközelebb eső Citibank fiókban.

Rate this post