Erste Bank lakáskassza – előtakarékosság akciósan

Állami támogatással rendelkező lakástakarék pénztári lehetőséggel élhetünk az Erste Banknál, amely segítségével már időben elkezdhetünk gyűjtögetni egy saját, első lakásra.
Az éppen aktuális hitel akciók mellett, most a lakáskassza akár díjmentes számlanyitással köthető meg. Az éves befizetéseinket az állam kiegészíti 30 százalékkal, melynek a mértéke legfeljebb 72 ezer Forint lehet.
Havonta rendszeresen kell egyenlő összegű részleteket befizetnünk a lakáskassza számlájára, melyet a futamidő végén lakásvásárlási célra tudunk felhasználni. Mellé kedvezményes kölcsönt lehet igénybe venni, így már semmi akadálya nem lehet annak, ha egy saját otthonra vágyunk.

Az Erste Bank akciós lakáskassza ajánlatának részletei

Az Erste Bank lakáskassza lehetőségét azért érdemes kihasználnunk, mert akár 14,33 százalékos hozamhoz is juthatunk a befizetéseink után. A számlán összegyűjtött pénzünk és annak hozama kamatadó mentes. Növelni is tudjuk az állami támogatás mértékét, ha több közeli hozzátartozót vonunk be az ügyletbe. A futamidő hossza 48, 57 hónap, 6,8 és 10 év lehet. A havonta befizetett összeg mértékét szabadon megválaszthatjuk, de nem lehet több 20 ezer Forintnál.
A futamidő lejártakor a lakáskasszán felhalmozott összeget ház, tanya, lakás vásárlására és építésére használhatjuk fel. A bővítés, korszerűsítés költségeit is kiegyenlíthetjük a lakáskasszával.
Ha a Klasszikus termékcsaládot választjuk a lakáskassza lehetőségek közül, akkor szükséges számlanyitási díjat fizetni, amely a szerződéses összeg 1 százalékát teszi ki. Havonta 150 Forintos számlavezetési díjat kell fizetnünk.
2012. május 25-től mentesülhetünk a lakáskassza számlanyitási díja alól, ha vállaljuk, hogy a futamidő alatt végig az Erste Bank csoportos beszedési megbízásával fizetjük be a megtakarításainkat a számlára, illetve a Banknál vezetett számlára érkezik a jövedelmünk, melynek mértéke eléri a nettó minimálbér összegét.
Keressük fel minél hamarabb az Erste Bank egyik fiókját és kössünk lakáskasszát akár gyermekünk számára is, aki még kiskorú!

hirdetes
Rate this post