Széchenyi hitel kalkulátor

A Széchenyi hitelre az olyan mikro-, kis-, és középvállalkozás jogosult, amely egyéni vállalkozás formájában végzi el a tevékenységét, valamint legalább már egy éve működik a naptári év szerint. Attól függően, hogy milyen gazdasági társaságunk van, mindenképp szükséges egy elmúlt évi lista, ahol vezetik a vállalkozások tartozásait, és egyéb adatait, pénzügyi helyzetét is. Amennyiben Széchenyi kártyát, illetve hitelt veszünk fel, akkor az igénybe vehető hitelkeretünk összege egészen 500 ezer forinttól terjedhet akár 25 millió forintig is, de természetesen csakis akkor, ha a vállalkozásunk minden szükséges feltételnek eleget tesz, és a hitelbírálatunk pozitív lesz, vagyis megkapjuk a hitelt.

hirdetes

Folyamat, hogyan működik a Széchenyi hitel kalkulátor

Amint pozitív bírálatot kaptunk, a hitelkeret, amelyet igényeltünk máris elérhetővé válik számunkra a Széchenyi hitelkártyán keresztül, és egyben azon összeg, amelyet már időközben törlesztettünk, újra és újra hozzáférhetővé válik majd számunkra. A Széchenyi kölcsön szerződésében általában leggyakrabban egy éves futamidő található, azonban ez igény szerint megváltoztatható, és a futamidő alatt akár a hitelkeretet is lehetőség van módosítani.

Viszont ha a Széchenyi kártya 2-es csomagot, hitelszerződést kötjük meg, akkor 1+1 évet is hosszabbíthatunk akár, amennyiben igényünk van rá, akkor mind a hitelkeret, mind pedig a szerződés is meghosszabbodik a kívánt idővel. Ebben az esetben új hitelszerződés megkötésére sincsen szükség, hiszen ha a hosszabbítási kérelmet jóváhagyták, akkor ugyanaz a hitel folytatódik tovább.

Ahhoz, hogy kiszámítsuk hogy melyik lenne számunkra a legkedvezőbb hitelkonstrukció, nézzük meg a hitel kalkulátorban, amely minden esetben a számunkra legmegfelelőbb ajánlatot szolgáltatja majd.

5/5 - (1 vote)