Folyószámlahitel kalkulátor

A folyószámlahitel előnyei között nemcsak azt említhetjük meg, hogy a folyószámlahitel rugalmas megoldás az átmeneti problémáink kezelésére, hanem azt is, hogy gyors ügyintézés keretében juthatunk hozzá, akár egyes pénzintézeteknél azonnal a hitelkeret teljes összegéhez. Szintén pozitívuma, hogy bármikor visszafizethetjük, törleszthetjük, amikor csak szeretnénk, díjmentesen. A szerződés megkötéséhez nincs szükségünk közjegyzői okiratra sem.

A lakossági folyószámlahitel az olyan magánszemélyek részére ajánlott, akik már az adott banknál minimum 3 hónapos folyószámlával rendelkeznek, ahol rendszeres jóváírás van.

hirdetes

Tehát például ide utalják a munkabérüket, hiszen ha már rendelkeznek egy számlával az adott banknál, a folyószámlahitel akár már a hiteligénylés napján, a pozitív elbírálás után hozzáférhető lesz az ügyfél számára.

Kalkulátor amivel kalkulálhatunk

A folyószámlahitel kalkulátor segítségével megtudhatjuk, hogy mekkora hitelkeretre vagyunk alkalmasak, és ezt ki tudjuk számítani a megadott adataink alapján. A kalkulátor segítségével nemcsak azt tudhatjuk meg, hogy mekkora hitelkeretre vagyunk alkalmasak, hanem azt is, hogy mennyi időre, melyik banknál, és milyen körülmények között juthatunk a hitelkerethez.

Ez természetesen függ attól is, hogy mennyi havi munkabért utalnak a számlánkra, és az igényelt hitelkeret nagyságától. Tehát a folyószámlahitel kalkulátorban meg kell adnunk mindenképp az igényelni kívánt kölcsön összegét, a lejárati időt, amennyiben van ilyen, valamint a havi jóváírást a számlánkon.

Ezen kívül, egyes bankok specifikusan kérhetnek mér egyedi adatokat, amik esetleg más banknál nem kérnek.

Rate this post