Gyorskölcsön munkáltatói igazolás nélkül

Amennyiben nincsen munkáltatói igazolásunk, vagy éppen a bejelentett munkabérünk nem ér el a minimálbért, akkor is van lehetőségünk arra, hogy személyi, vagy gyorskölcsönt vehessünk fel. A gyorskölcsön ugyebár a szabadon felhasználható kölcsönök közé tartozik. Amennyiben nem áll a rendelkezésünkre valamilyen okból kifolyólag munkáltatói igazolás, akkor valószínűleg olyan hitellel kell számolnunk, amelynek a törlesztése során magas finanszírozási hányaddal kell szembenéznünk.

hirdetes

Szigorú feltételekkel lehetséges a gyorskölcsön munkáltatói igazolás nélkül

Amennyiben például új lakást szeretnénk vásárolni, akkor 25 és 30 százalék közötti önerővel vásárolhatunk lakást jövedelemigazolás nélkül. Amennyiben használt lakást szeretnénk vásárolni, úgy 30 százalék önerőre lesz szükségünk, és az biztos, hogy amennyiben szabad felhasználású hitellel szeretnénk ezt megvalósítani, abban az esetben az ingatlan értékének 60-70 százalékáig vehetünk fel hitelt.

A munkáltatói igazolás nélküli hitelek futamideje minden esetben maximum 35 év lehet. Tehát, amint az kiderült, személyi vagy gyorskölcsönt csakis úgy kaphatunk munkáltatói igazolás nélkül, amennyiben van ingatlanfedezetünk.

Ez a forma a személyi kölcsönök között is a magas hitelösszeg felvételét teszi lehetővé, ami azt jelenti, hogy ebben a formában maximum akár 40 millió forintot is igényelhetünk. A munkáltatói igazolás nélküli gyorskölcsön futamideje lehet nagyon hosszú, amint azt már említettük, akár 30-35 év is.

Ez a jellegű gyorskölcsön az olyan embereknek előnyös elsősorban, akiknek rendelkezésükre áll olyan ingatlan amelyet a hitel fedezetéül is fel tudnak használni.

hirdetes

Mentés