Provident nyereményjáték 2011-ben

A Provident 2011-ben egy nyereményjátékot indított, ahol egy ‘megválaszolandó kérdésre’ kellett csak válaszolni ahhoz, hogy valaki a játékban nyerhessen. Az akció 2011 szeptember 6-áig tartott, és a legközelebb eső tipp nyerte a 100 000 Forintnyi összeget. A Provident nyereményjáték kérdése arra irányult, hogy vajon mennyi órát töltöttek a Provident munkatársai önkéntes munkával a 2010-es esztendőben.

hirdetes

A Provident nyereményjátékának feltételei

A kérdésre adott válaszokat vagy interneten keresztül lehetett eljuttatni az illetékes helyre, vagy egy megadott SMS számra lehetett elküldeni.

A szabályzatban az szerepelt, hogy a Provident nyereményjáték nyertese az lesz, aki a helyes számhoz legközelebbi tippet adja le, holtverseny esetén az időben legkorábban beküldött tipp nyer. Egy adott telefonszámról csak egy tippet lehetett beküldeni, ha egy telefonszámról több tipp is érkezett, akkor a legelsőt vették csak figyelembe.

A Provident nyereményjáték szabályzata szerint egyébként csak az a tipp lehetett szabályos, amelyik mellett szerepelt a játékos neve, pontos telefonszáma és email címe is, ezzel a játékos egyébként hozzájárult ahhoz, hogy bekerüljön a Provident Pénzügyi Zrt. adatbázisába, és ezeken az elérhetőségeken kapcsolatot létesítsen vele a pénzintézet a nyereményjáték bármilyen vonatkozásában.

Ez természetesen azt is jelentette, hogy a pénzintézet a saját marketing tevékenységére, valamint valamely szolgáltatásának reklámozására felhasználhatja bármelyik elektronikus eszközt, hogy a játékos részére tájékoztató anyagot küldjön.

Rate this post