Gyorskölcsön aktív BAR listásoknak

Amennyiben gyorskölcsönhöz, vagy személyi kölcsönhöz szeretnénk hozzájutni aktív BAR listásként, jobb ha tisztában vagyunk azzal, hogy Magyarországon egyik bank, vagy pénzintézet sem ad semmilyen státuszú BAR listás személynek hitelt. Azonban ha átkerültünk az aktív listáról a passzív listára, akkor már lényegesen nagyobb esélyeink lesznek.

Viszont amennyiben aktív a BAR listás státuszunk, akkor az országban biztosan nem juthatunk semmilyen hitelhez.

hirdetes

Hogyan lehet, hogy az aktív BAR listások gyorskölcsönhöz jussanak?

Vannak olyan hitelezéssel foglalkozó intézetek, amelyek nem bankok, de olyan módon próbálnak segíteni az aktív BAR státuszú ügyfeleknek, hogyha a hiteligénylő (BAR listán aktív státuszú) személy rendelkezik egy saját tulajdonában álló ingatlannal, akkor arra terhelheti a hitel összegét, vagyis jelzálogot tehet rá, ebben az esetben a hitel biztosítéka nem más, mint az adott ingatlan lesz.

Viszont a hitelt nem veheti fel a BAR listás személy, tehát ez esetben nem csak az ingatlan tulajdonosa lehet a hiteligénylő. Lehetőség van azonban osztrák hitel formájában az ausztriai bankoknál hitelt, akár még személyi -, és gyorskölcsönt is felvenni, még BAR listán aktív státusszal rendelkező hiteleseknek is.

Az osztrák hitel, egy olyan hiteltípus, amelyet az ausztriai bankok finanszíroznak, és lehetőséget adnak arra is, hogy a Magyarországon szereplő BAR lista figyelembe vétele nélkül szolgáltassanak hitelt azon igénylők számára, akik megfelelnek a feltételeknek.

Az ilyen jellegű hitelnél a három legfontosabb dolog, amelyen múlik a hiteligénylés sikeressége, hogy az igénylőnek milyen a pénzügyi háttere, a fizetőképessége, és az ingatlana.

Rate this post