Gyorskölcsön autó fedezetre

Amennyiben gyorsan lenne pénzre szükségünk, és van egy saját tulajdonban lévő autónk, akkor nincs más dolgunk, mint annak felhasználásával gyorskölcsönt felvenni.

Így saját autófedezettel nagyon hamar, akár már néhány napon belül pénzhez juthatunk. A gyorskölcsön valójában nem más, mint személyi hitel, ami pedig szabadon felhasználható, főleg akkor, ha a saját autónk jelent a hitel fedezetét.

hirdetes

Gyorskölcsön autó fedezetre, hitel elbírálás feltételei

Az ilyen konstrukciójú hitel segítségével sokkal kedvezőbb feltételek, és ugyancsak kedvező kamatok mellett juthatunk hozzá a gyorskölcsönünkhöz. Amennyiben ilyen jellegű, autó jelzálog hitelt veszünk igénybe, így a hitel teljes összege minimum 300 ezer forint, maximum pedig az autó vételárának 70 százaléka lehet.

Mivel gyorskölcsönről van szó, ezért a hitelbírálat egyszerűsített, és rendkívül egyszerű, valamint gyors. A pénzt akár már 4 napon belül megkaphatjuk, és természetesen igényelhetjük forint, vagy deviza, azaz svájci frank, vagy euró alapon is.

A deviza esetén is egyértelműen a hitel folyósítása forintban történik, csupán a törlesztés folyamatában lesz devizához kötött a hitel havi törlesztő részletének a kamatozása. Amennyiben szeretnénk, kérhetjük FIX- alapon is a deviza törlesztését, ebben az esetben a mindenkori árfolyamrögzítésnek megfelelő kondíciókat állapítanak meg, és ennek megfelelően kell törlesztenünk havonta.

A gyorskölcsön autóra akkor is megoldást jelenthet, ha már elutasították személyi hitelkérelmünket a pénzintézetek, hiszen ebben az esetben az autó a hitel biztosítéka.

Rate this post