Adósságrendező hitel ingatlanfedezet nélkül

Az adósságrendező hitel segítségével csökkenthetjük a havi kiadásainkat, és egyben kiválthatjuk már meglévő hitelünket is. Ha a legkedvezőbb kondíciót keressük, nincs más dolgunk, mint egy adósságrendező hitelt igénybe venni.

Amennyiben még nem tettük meg, nézzük meg egy hitel kalkulátor segítségével, hogy mely kedvező kondíciók állnak a rendelkezésünkre, amennyiben szeretnénk lecserélni a jelenlegi hitelünket. Amennyiben nincsen ingatlanfedezetünk, akkor nehezen fogunk olyan hitelt találni, amelynek nagy mértékben csökkenne a havi törlesztő részlete, még az előző hitelhez képest is.

hirdetes

A hazai pénzintézetektől pedig csakis olyan adósságrendező hitelt tudunk igénybe venni, amelyhez ingatlanfedezet is szükséges, olyat nem, amelynél nincs szükség ingatlanfedezetre.

Feltételek ha ingatlan fedezet nélküli adósságrendezésen gondolkozunk

Ezen kívül azonban természetesen a többi szabály, illetve feltétel ugyanúgy vonatkozik erre a hitel típusra is, mint bármely másra.

Például az, hogy az adósságrendező hitet nem vehetjük igénybe akkor, ha az előző hitelünk törlesztő részleteit egyáltalán nem fizettük. Ha olyan korábban felvett hitelt szeretnénk kiváltani, amely lakáscélú volt, akkor azt csakis olyan adósságrendező hitellel tudjuk megtenni, amelynek magas a kamatja.

Az olyan személy, akinek aktív BAR listás státusza van, semmilyen hitelt nem igényelhet a magyar pénzintézeteknél, így adósságrendező hitelt sem, főleg nem ingatlanfedezet nélkül. Arra azonban van lehetőségünk, hogy a szomszédos országoknál, mint például Ausztriában megpróbálkozzunk ingatlanfedezet nélkül adósságrendező hitel felvételével.

Rate this post