Ryanair akciós repülőjegyek időpontjai amikor érdemes jegyet vásárolni

Azonban nem szabad elfelejteni, hogy a reklámokban és a különféle médiákban meghirdetett Ryanair akciós repülőjegy árak csak a normál viteldíjat tartalmazzák. A normál viteldíjon felül számtalan plusz szolgáltatás is igénybe vehető, de ezekért külön kell fizetni. Csomagokban kínálja a Ryanair ezeket a külön szolgáltatásokat.

A Plus csomagban benne van a legalacsonyabb ár, az elsőbbség és a 2 kézipoggyász ára, a foglalt ülőhely és a 20 kg-os poggyász feladás is. Aki még ennél is magasabb szintű szolgáltatást szeretne igénybe venni, azok válasszák a Flexi Plus csomagot.

hirdetes

Legalacsonyabb áron lehet itt is utazni és mellé a következő szolgáltatások járnak a csomagban: elsőbbség 2 kézipoggyásszal, bármely lefoglalt ülőhely, Fast Track ellenőrzés, ingyenes repülőtéri utasfelvétel, rugalmas repülőjegy.

Hogyan történik a Ryanair akciós repülőjegy foglalás?

A Ryanair hu oldalán egyszerűen ki kell választani a számunkra ideális időpontot és járatot, ezután választhatjuk ki a csomagot. Ha ezzel elkészültünk, akkor következik az ülőhely kiválasztása. Itt több lehetőség közül is választhatunk. Az ülésinformációknál a következő lehetőségeket kínálja fel a rendszer: ülőhelyek nagy lábtérrel, elől lévő ülőhely, normál ülőhely.

Ryanair ülőhely foglalás
Ryanair ülőhely foglalás

Ha a visszaútra is most vesszük meg a jegyet, akkor most is eldönthetjük, hogy akkor is a jelenlegi ülőhelyet szeretnénk-e. Az ülőhelyek megerősítése után következik egy tájékoztató a Ryanair hu oldalon, amin jelzik számunkra, hogy milyen szolgáltatásokat vettünk igénybe.

Milyen plusz szolgáltatásokat kínál a Ryanair?

A Ryanair oldalon a repülőjegy vásárlása előtt még lehetőségünk nyílik egyéb szolgáltatások igénybevételére, megvásárlására is. Választhatunk autókölcsönzést, szállást, utasbiztosítást, repülőtéri parkolást, transzferszolgáltatást a cél repülőtérről a szállodáig.

Amennyiben az utazást és a szállást is a Ryanair-nél foglaljuk le, úgy még spórolhatunk is, hiszen igen kedvező árakat kínálnak. Itt meg kell adni az utazás dátumát, a tartózkodás idejét, a szobák és a vendégek számát. A rendszer a legjobb szálláshelyeket fogja számunkra listázni. A lehető legtöbb szállásfoglaló oldalról egyben begyűjti az információkat és mindig a legjobb kondíciójú szobák lefoglalásának lehetőségét ajánlja fel.

Az oldalon részeletes leírást találhatunk a szállásról is, ha rákattintunk a szálloda képére. Az összes szolgáltatás kiválasztása után már csak a fizetés van hátra, amely regisztrációhoz vagy bejelentkezéshez kötött. A fizetési oldalon az utas adatokat kell megadni valamint a lakcímet.

A rendszer az árat tételesen jelzi számunkra, azaz a repülőjegy árát, vagy az oda-vissza út árát, a választott csomagot és az esetlegesen igénybe vett plusz szolgáltatásokat is. Az általunk kiválasztott fizetési mód megadása után akár bankkártyával is azonnal kifizethetjük a repülőjegyet.

A repülőtársaságnál igen sűrűn vannak akciós időszakok

A Ryanair május hónapban is akcióval kedveskedett az utasoknak. Összesen 500 000 akciós ülőhelyet hirdetett meg a családoknak és utazni vágyóknak. A két napon akcióra 2018.május 21 és 22. között került sor. Aki ebben az időszakban foglalt repülőjegyet június 1 és szeptember között, valamint azon szerencsések közé tartozott, aki belefért az 500 000 db repülőjegy megvásárlásába, bizony igen jól jártak.

Az amúgy sem túl drága repülőjegy árából további 20% kedvezményt kaptak. Az akciós utak között Malaga is szerepelt, ami sokak kedvence. A sokak által kedvelt spanyol üdülőhelyre jelenleg is indítanak járatokat, igaz már a jól megszokott alacsony áron kedvezmény nélkül. 2018 augusztus 15-i indulással és augusztus 22-i visszaérkezéssel igen alacsony áron, körülbelül 70 000 forintért érhetjük el nyaralóhelyünket.

A foglalási rendszer még itt is felajánlja számunkra a csomagok kiválasztásának lehetőségét, amelyben a már előzőleg ismertetett plusz szolgáltatások is beletartoznak. Ülőhely foglalásnál már plusz költség megfizetése mellett lehet kiválasztani a nekünk tetsző ülőhelyet.

Ha a legolcsóbb lehetőséget nézzük, akkor a normál ülőhelyek közül kell választanunk. Plusz csomag esetén itt is kedvezmény járna, hiszen 3500 Ft helyett csak 1838 forintot kellene fizetnünk személyenként. A rendszer automatikusan felkínálja a Malagában elérhető transzfer szolgáltatásokat és kiválaszthatjuk szállodánkat is. Mindig érdemes megnézni a kínálatokat a különféle közkedvelt üdülőhelyekre, hiszen lehet, hogy mi magunk sokkal olcsóbban meg tudjuk vásárolni a repülőjegyet és a szállodai szobafoglalást is, mint ha mindezt egy utazási irodán keresztül tennénk.

Az akciós jegyekről soha nem érdemes lemaradni, hiszen ha tényleg fapados utazást foglalunk, akkor tényleg igen alacsony árakon foglalhatjuk le a kiválasztott szolgáltatásokat. Ma már a Ryanair is egyre több fizetési lehetőséget kínál, hiszen elfogadják a Visa, a MasterCard, az American Expressz, a PayPal, a Discover kártyás fizetést is. Szinte nincs is olyan kártya, amely ne lenne tökéletes a fizetéshez.

Az utasszállítmányozással foglalkozó cég naponta szállítja az egyéni valamint az üzleti utasokat a világ több pontjára. Nyáron a családok zöme is csatlakozik a vásárlók közé, hiszen mindenkinek fontos, hogy mindig a legjobb ár-érték arányú nyaralást biztosíthassa családjának.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása