Osztrák hitel felvétele

Tudta Ön, hogy nem csak Magyarországon működő pénzintézeteknél lehetséges szabad felhasználású jelzáloghitelt felvennie? Az osztrák hitel pontosan ezt ajánlja, ráadásul a hazánkban megszokott magas kamatoknál lényegesen olcsóbban.

hirdetes

Osztrák szabad felhasználású hitelek feltételei

Ezt a hitelfajtát bármilyen Ausztriában működő takarékszövetkezet és bank hajlandó folyósítani, természetesen a megfelelő ingatlan fedezet ellenében.

A megfelelő értékű és minőségű magyarországi ingatlan alatt azt értjük, hogy egy osztrák hitel felvételéhez általában a legjobbak a családi házak, fontos az ingatlan jellege, a település lakosainak száma, valamint az ingatlan állapota.

Az osztrák hitel az ingatlan fedezetet mindössze a piaci érték 50%-áig számítja be, ezt jó, ha észben tartjuk az igényelt hitel összeg meghatározásakor.

A településen lévő lélekszámnál az fontos, hogy lehetőleg minél nagyobb legyen, tehát az 500 fő alatti településen lévő ingatlan már nem olyan meggyőző, és nem biztos, hogy elfogadják megfelelő fedezetként az osztrák bankok. A hitel kérhető jövedelemigazolás nélkül is, csak abban az esetben szigorúbb feltételekkel és némileg magasabb kamatra.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása