Ismerje meg a Provident kölcsön igénylésének folyamatát

Válságos időket élünk, így egyáltalán nem meglepő, hogy milyen nagy számban keresik az emberek a kisebb összegű és hamar megkapható hiteleket. A Provident kölcsön a piacon található legkisebb összegű hitelek közé tartozik, hiszen a felvehető legkisebb összeg a 30 ezer Forint, a legmagasabb a 350 ezer Forint. A hitel különlegessége a heti törlesztés, ami kissé idegenül hat a hazai havi bérkifizetések mellett. A törlesztőrészletek összege viszont a teljes futamidő alatt nem változik.

 

Négy különféle módon indíthatja el a hitel igénylését az ügyfél, az első esetben fel kell hívnia egy megadott telefonszámot, a második esetben az internetes oldalukon található ‘Kölcsönigénylés’ gombra kattintva, a harmadik esetben egy megadott SMS számra a HITEL szót kell elküldeni. Mindhárom megoldásnál egy ügyfélszolgálati munkatárs fogja felvenni a szükséges adatokat. A negyedik mód a személyes találkozás lehet, ha már ismerünk egy Provident munkatársat régebbről.

hirdetes

Mint látjuk, a kölcsön igénylése meglehetősen egyszerű, ha minden rendben megy, gyorsan lezajlik, és hamar megkaphatjuk az igényelt összeget.
Kétféle módon juthat hozzá az ügyfél az igényelt összeghez annak függvényében hogy igényelt-e otthoni szolgáltatást, vagy sem. Ha ezt a szolgáltatást (amelyet borsos plusz költség fejében nyújt a Provident) igényelte az ügyfél, úgy mind a szerződés megkötése, mind az összeg kézhez kapása az otthonában fog zajlani. Ha nem igényelte az otthoni szolgáltatást, akkor a szerződés megkötése egy Provident kirendeltségen történik, a pénzt pedig a számlánkra utalják ki 10 napon belül.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása