MindigFix személyi kölcsön a Raiffeisentől

A Raiffeisen személyi kölcsön sokak számára végleges megoldás lehet pénzügyi problémájukra. A hitelezés piacán az előző néhány évben sosem látott verseny alakult ki. Korábban a THM-ek általában 30 százalék felett kezdődtek, ma már nem ritka a 20%-osnál alacsonyabb mutató sem. Ez alól a MindigFix személyi kölcsön sem kivétel.

Hitelt felvenni ma egyszerűbb mind valaha. Régen kizárólag személyes jelenlét mellett volt rá lehetőségünk, ráadásul hosszadalmas folyamatnak a végén jutottunk a pénzünkhöz. Ma már a legtöbb hitelt online is megigényelhetjük, és néhány napon belül már nálunk is lehet az összeg.

hirdetes

A hitelintézetek, hitelfolyósítók így alkalmazkodnak ahhoz, hogy az emberek többségének nincs ideje arra, hogy külön ezért meglátogassák a fiókjaikat.

Nem véletlen, hogy nem egy hitelintézet nem is rendelkezik fiókkal, hanem egy központból irányítanak szinte mindent. Ennek egyik, és az ügyfeleket leginkább érintő előnye az igen alacsony kamatláb, mert a járulékos költségeket így lehet a legalacsonyabbra szorítani.

Egyedülálló személyi kölcsön a Raiffeisentől ez a MindigFIX

A Raiffeisen néhány hitelintézettől eltérően több bankfiókkal is rendelkezik, ezért is meglepő és megsüvegelendő, hogy tartani tudják a lépest a sokkal inkább költséghatékonyabb versenytársakkal. Sőt, a MindigFix Személyi Kölcsön a maga 17,6%-os THM-ével, és a maximum 5,000.000-os hitelösszegével valódi alternatíva a piacon. Ráadásul a minimumot is úgy határozták meg, hogy akár már 200,000 forint felvétele esetén igényelhető, és a THM semmilyen esetben sem növekszik jelentősen. Nem véletlen, hogy a cég hitelkonstrukcióira folyamatosan nagy a kereslet.

Az ügyfelek azért is szeretik a Raiffeisen hitelét, mert 3, de akár 7 éves futamidőt is választhatnak, ez pedig könnyen kiszámíthatóvá, tervezhetővé teszi még nagyobb hitel felvétele esetén is a törlesztő részleteket. A Raiffeisen által nyújtott kölcsön a legkisebb pénzügyi gondoktól kezdve a több millió forintot igénylő masszív anyagi csődig biztonságos, tervezhető megoldást nyújt. A mai bizonytalan világban pedig pontosan a kiszámíthatóság az egyik legnagyobb kincs, amelyet mindenki igazán nagyra értékel.

Most akár 3%-os kedvezmény, plusz egy tablet vár mindenkire

A Raiffeisennél most még a megszokottnál is jobban megéri hitelt igényelni, hiszen online regisztráció esetén a kamatból két százalékos kedvezmény jár, valamint aktív számlahasználat esetén további 1%-ot elengednek. Akinek még ennyi sem lenne elég az bizonyos feltételek teljesítése után még egy Lenovo A7-40-es tablettel is gazdagodhat a készlet erejéig.

Raiffeisen személyi kölcsön táblagép ajándékba
Raiffeisen személyi kölcsön táblagép ajándékba

Ehhez két dolognak kell megfelelni.

Minimum 600,000 forintos, és 60 hónapos futamidejű kölcsön esetén jár a tablet, valamint a szerződést 2015. május 29 előtt kell megkötni. Ezeknek a feltételeknek a hitelt igénylők többsége biztosan meg fog felelni, ezért aki épp most gondolkodott egy tablet vásárlásán, az ne hezitáljon sokat, mert az akció csak a készlet erejéig érvényes.

A Raiffeisen a MindigFix személyi kölcsönével újfent bizonyította, hogy 2015-ben egyáltalán nem számít utópikus képzelgésnek, hanem már most is elérhető lehetőség az a fajta pénzügyi védőháló, amelyet egy hitelintézet nyújt nekünk a bajban. Természetesen az a legjobb, ha sosem szorulunk hitel felvételre, de az sors útjai kiszámíthatatlanok, és jó tudni azt, hogy egy komolyabb pénzügyi probléma esetén is van kire támaszkodni.

kép forrása: https://hu.wikipedia.org/wiki/Raiffeisen_Bank_%28Magyarorsz%C3%A1g%29

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása