Gyorskölcsön magánszemélytől

A magánszemély által adott hitelt mindenképpen megéri elkerülni, ha nagyon gyorsan van szükségünk az adott pénzösszegre, és az adott személy pontosan annyit, vagy még többet is kínál, mint amennyire szükségünk lenne. Több okból is érdemes inkább a hitelintézetek felé fordulni, mint magánszemélyektől igényelni pénzt. A magánszemély által nyújtott hitelnek sokkal magasabb a hitel kamata, mint a bankok által nyújtott hiteleké, így sokkal több pénzt kell majd visszafizetnünk, mint amennyit felvettünk.

hirdetes

Tényezők ha magánszemélytől szeretnénk gyorskölcsönhöz jutni

Ezen kívül természetesen azt a szempontot is érdemes figyelembe venni, hogy amennyiben magánszemélynek tartozunk, a hitelkiváltásra egyetlen pénzintézet sem ad kölcsönt. Így ha a magánszemély által felvett kölcsönre a lakásunk lesz a jelzálog, még akkor sem válthatjuk ki hivatalosan egyik pénzintézetnél sem, sem Magyarországon, sem pedig Ausztriában nem kapunk erre kiváltó hitelt.

Amennyiben hitelt szeretnénk igényelni, akkor is mindenképpen érdemes a pénzintézetek felé fordulni, hiszen ez a legbiztonságosabb módja annak, hogy kedvező kondíciók mellett pénzhez jussunk. Továbbá a bankok csakis olyan kondíciókat kínálnak, amely számunkra teljes mértékben kedvező.

Ha nincsen jövedelemigazolásunk, vagy esetleg jelzálogfedezetünk, akkor is lehetőségünk van pénzintézethez fordulni, valamint fedezet nélkül is igényelhetünk kölcsönt már 23 éves kortól. Amennyiben nem tudjuk, hogy melyik bank által kínált feltételeknek felelünk meg, akkor nézzünk utána ennek egy hitel kalkulátor segítségével, és így máris biztosan találunk olyan kölcsönt, amelynek a kondíciói számunkra megfelelőek.

Rate this post

3 hozzászólás ehhez: “Gyorskölcsön magánszemélytől

  1. Jó napot,

    Én egy bejegyzett magán pénzt hitelezo. Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát az egész világon, nagyon minimális éves kamatlábak olyan alacsony, mint 3% egy éven belül – 30 év törlesztési futamido bármely részén a világnak. Adunk hitelt tartományon belül 5000 € – € 500.000.000. A hitelek jól biztosított a maximális biztonság a legfontosabb. Az érdekelt személy vegye fel a kapcsolatot velünk e-mailben: (calvinkingloanmanagementfirms@gmail.com)

    Hitel ajánlat.

Vélemény - hozzászólás hozzáadása