Felelősségteljes gyorskölcsön a Raiffeisentől

A jelenkor emberének élete tele van bizonytalansággal. Nap mint nap találkozhatunk olyan emberrel, aki egykoron gondtalanul élt, most meg a számláival is mindig elcsúszik. Ő sem gondolta soha, hogy valaha is meg kell barátkoznia a nélkülözés, a szűkölködés fogalmával.

Ne szégyellje, tegyen ellene

Bárkivel előfordulhat, hogy összecsapnak felette a hullámok és pénzavarba kerül, akár önhibáján kívül. Egy betegség, egy leépítés, egy hirtelen nem várt nagyobb összeg könnyen, látszólag megoldhatatlan feladat elé állíthatja Önt.

hirdetes

Sokszor a barátok, akikhez segítségért fordulhatna, hasonló problémákkal néznek szembe és bár maximálisan átérzik az Ön helyzetét, érdemben segíteni nem tudnak. Ilyenkor jöhet jól a Raiffeisen Gyorskölcsön szolgáltatása, amely földhöz ragadt feltételeivel kiutat mutathat a sötét alagútból. A gyorskölcsön hatalmas előnye, hogy nem kell elszámolni vele, arra költheti, amire csak akarja, így pont ott „vetheti be”, ahol a legnagyobb szüksége van rá.

Válasszon gyorskölcsönt okosan

Magyarországon több cég kínál gyorskölcsönt, de érdemes összehasonlítani a különféle ajánlatokat. A Raiffeisen Gyorskölcsönt mindenképp a jobbak között említhetjük. Nézzük meg pontosan, hogy ez mit jelent.

A Raiffeisen Gyorskölcsön 24,8-25,2%-os THM, nem a piac legjobb ajánlata, a Cofidis, a Citibank jelenleg még ennél is kedvezőbb feltételekkel kínál kölcsönt. Igaz, ha az ember picit megvizsgálja a kondíciókat, könnyen rájöhet, hogy mégsem azokat az ajánlatokat keresni. A Raiffeisennél már 200,000-os gyorskölcsönt is igényelhet, a Cofidis és a Citibank minimum igénybe vehető kölcsöne 800,000 és 3,000.000 forint között mozog, ráadásul közel sem az összes futamidőre érvényes a nagyon kedvező THM.

A Raiffeisen Gyorskölcsönt ezzel szemben, már 200,000 (max. 600,000) forinttól igényelheti és két nap alatt hozzájuthat a szabad felhasználású összeghez. Ehhez mindössze két feltételnek kell megfelelnie. Legyen legalább 100,000 forintos magyarországi munkaviszonyból vagy nyugdíjból származó jövedelme és ne szerepeljen a negatív adóslistán (KHR) és máris elkezdheti újraépíteni az életét.

Gyorskölcsön kalkuláció:

  • Kölcsönösszeg: 500 000 Ft,
  • Futamidő: 36 hónap,
  • Hitelkamat: 22,90%,
  • Típusa: rögzített, THM: 26,4%,
  • Fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 700 837 Ft,
  • Hitel teljes díja: 200 837 Ft,
  • Hitelbírálati díj: 5 000 Ft,
  • Kamat: 195 837 Ft,
  • Havi törlesztőrészlet összege: 19 329 Ft.

Ahogyan az a fenti számadatokból is világosan kiderül, a Raiffeisen Gyorskölcsön pillanatok alatt és értelmes feltételek mellett enyhít a kialakult helyzetén, hogy Ön minél hamarabb újra talpra állhasson.
Természetesen a hitelfelvételt is jól gondolja meg, semmiképp ne tegyen magára több terhet annál, mint amit elbír.

Fogjon egy tollat, ceruzát és számolja ki, hogy élete minőségének romlása nélkül képes-e vállalni például a fenti kalkulációban szereplő havi törlesztőt. Mindig reálisan kalkuláljon, és ha az alapján is az jön ki, hogy Önnek nem fog gondot okozni a fix törlesztőrészlet, akkor irány a Raiffeisen Gyorskölcsön oldala és bátran igényelje.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása