Cib lakáshitel önerő nélkül, minősített fogyasztóbarát kondíció

A Cib lakáshitel önerő nélkül sok helyzetben segíthet a családoknak. Amikor megtaláljuk álmaink otthonát, sokszor már csak egy dolog hiányzik, ez pedig a pénz, a tőke. Természetesen a cib bank különleges lakáshitel konstrukciói azok előtt is kitárja a kapukat, akik befektetési célzattal szeretnének lakást vásárolni. A kedvező lakáshitel konstrukciók szinte mindegyike rendelkezik a minősített fogyasztóbarát besorolással és 5 vagy akár 10 éves kamatperiódusra is felvehető.

A CIB lakáshitel önerő nélkül, egy kiszámítható kondíció

A CIB lakáshitel önerő nélkül a kedvező kamatperiódusoknak köszönhetően igen kiszámítható, így semmilyen meglepetésre sem kell számítaniuk az ügyfeleknek. Az 5 vagy akár 10 éves futamidő alatt a kamat nem változik, ezáltal a törlesztőrészletben sem várható semmilyen változás. A kedvező kamat 3,83%-os is lehet, amely a 10 éves kamatperiódus választása esetén sem több, mint 4,83%.

hirdetes

A teljes THM mutató ebben az esetben 5,01%. A kedvező hitel mellé gyors hitelbírálat társul, amely az értékbecsléstől számított 15 munkanapon belül várható. Amint minden fontos dokumentum a bank rendelkezésére áll és az értékbecslés is megtörténik, 2 munkanapon belül folyósítják az ügyfeleknek a hitelt.

Előtörlesztés esetén az előtörleszteni kívánt összegnek az 1%-át kell a banknak befizetni, amely maximalizálva van 30 000 forintra. Azok az ügyfelek, akik megtakarításból kívánják az elő vagy a végtörlesztést rendezni, mindezt teljesen díjmentesen tehetik meg.

Használt vagy akár új lakásvásárlásra is a CIB lakáshitel önerő nélkül felvehető

A lakáscélú hitel a CIB 5 Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel, amelynek az előkalkulációját akár a bank weboldalán is el lehet végezni. Amennyiben a bank ajánlata elnyeri a tetszésünket, úgy lehetőség van a bankfiókba azonnal időpontot foglalni. A bankfiókban az ügyintéző átadja a szükséges dokumentumok listáját, amelyekkel mindenképpen rendelkezni kell, ha a hitelt fel szeretnénk venni.

Azok az ügyfelek, akik egy meglévő hitelt szeretnének kiváltani fel is gyorsíthatják az ügyintézést úgy, hogy a megbeszélésre már magukkal viszik a meglévő hitel hivatalos dokumentumait. Emellé egy tartozásigazolást sem árt vinni, amely tartalmazza, hogy 6 hónapon belül nem volt 30 napon túli tartozás az adott hitellel kapcsolatban.

A CIB lakáshitel önerő nélkül csak értékbecsléssel érhető el, de magát az értékbecslést teljes mértékben a bank fogja intézni. Az ügyfeleknek ezzel nem kell foglalkozniuk és az értékbecslővel is a bank tartja a kapcsolatot. A pozitív hitelbírálat és az értékbecslés végeztével a bank egy időpontot egyeztet egy találkozóra, amely már a szerződéstervezet átadásáról szól.

Mikor kapja meg a hitel összegét?

A tervezetet a szerződés megkötése előtt 3 nappal kell átvenni, majd csak ezután következhet a szerződés aláírása. Erről törvény rendelkezik, így ez a 3 nap mindenképpen a hitelfelvétel időszakába beleszámítandó. A kölcsön folyósításához egy bankszámlát kell nyitnia minden leendő ügyfélnek a CIB banknál, amelyel majd a hitel folyósítása megtörténik, és amelyről a hitel törlesztés is intézhető.

A CIB lakáshitel önerő nélkül vagyonbiztosítással vehető igénybe. Amely ingatlanra felvesszük a hitelt mindenképpen meg kell kötni a lakásbiztosítást. A zálogszerződés megkötését a biztosítónak is jelenteni kell és a biztosítást akár a CIB bank fiókjában is meg lehet kötni. A kölcsön- és zálogszerződés minden esetben a bankfiókban kerül aláírásra és közjegyző előtt tartozáselismerő nyilatkozatot is kell tenni. Miután minden feltétel teljesült megtörténik a hitel folyósítása.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása