Amit tudni kell a Citibank adósságrendező személyi hitelről

A Citibank adósságrendező személyi hitelét elsődlegesen azoknak az ügyfeleknek ajánlja a pénzintézet, akik szeretnék, ha kettő vagy több hitelüket egyetlen egyre cserélhetnék, így több törlesztő-részlet helyett csak egyetlenre kellene összpontosítaniuk, ami nem csak összességében, hanem már minden egyes hónapban több ezer forintos megtakarítással járhat.

A Citibank adósságrendező hitelcsomagja mellett számtalan érv szól, de a legtöbb azért döntenek mellettük, mert kezes és ingatlanfedezet nélkül is igénybe lehet venni, ezáltal például nem kell veszélybe sodornunk nagy értékű családi fészkünket abban az esetben, ha csak 1-2 millió forintot szeretnénk rendezni ilyen formában.

hirdetes

A Citibank ezen felül kedvező feltételeket is kínál, ezáltal 19,9 százalékos kamatot, nulla százalékos kezelési költséget, és egy olyan forint alapú kölcsönt, aminek keretein belül garantáltan nincs árfolyamkockázat, és a futamidő teljes hossza alatt a törlesztő-részlet garantáltan nem változik.

Miért válasszuk a Citibank adósságrendező személyi hitelét?

A Citibank adósságrendező személyi hitel egyik sajátossága ezen felül, hogy a már meglévő adósságon felül akár plusz összeget is igényelhetünk magunknak, ami – személyi hitel lévén – teljesen szabadon felhasználható például lakásfelújításra, autóvásárlásra, vagy akár egy nagyobb nyaralásra.

A Citibank alapesetben 600 ezer és 3 millió forint közötti adósságrendező hitelt kínál alapesetben, méghozzá 30 és 72 hónapos futamidőre, de mindez dinamikusan módosítható abban az esetben, ha fedezetként egy adóstársat is bevonunk, akinek a kezességével komolyabb kölcsönösszeghez is hozzájuthatunk. Természetesen alaposabban is lecsökkenthetjük a kamatlábakat abban az esetben, ha Citibank folyószámlára kérjük a munkabér rendszeres átutalását.

Ilyen esetekben vagy a kamat válik kedvezőbbé, vagy alacsonyabb törlesztő-részlettel igényelhetjük a teljes kölcsönt. Az adósságrendező hitel lehetővéget nyújt ahhoz, hogy kiválthassuk vele bármelyik fedezet nélküli hitelünket, legyen szó akár hitelkártya tartozásról, akár folyószámlahitelről, esetleg személyi kölcsönről, autóhitelről, vagy áruhitelről.

A Citibank adósságrendező személyi hitel igénylésének feltételei

A Citibank adósságrendező hitelének igényléséhez meg kell felelnünk néhány alapszabálynak, így a kölcsönt például minden esetben csak belföldi címmel és lakhellyel rendelkező személy veheti igénybe, aki rendelkezik a magyar hatóságok által kiállított személyazonosító okmánnyal, valamint magyarországi lakhellyel, és ez utóbbi lakcím kártyával igazolni is tudja. Az okmányok tekintetében a Citibank adósságrendező hiteléhez felhasználható még újabb típusú jogosítvány is lakcímkártyával együtt.

Amennyiben külföldi személyről van szó, az útlevél mellett tanulói vízum, valamilyen másodlagos dokumentum, bankszámla, adókártya, magyar hatóságok által kiállított személyi igazolvány, illetve lakcímkártya, valamint a magyar lakhely telefonos elérhetősége is szükséges lehet.

Minden igénybe vevő esetében fontos a nagykorúság, a cselekvőképesség, a munkáltatói igazolás, valamint annak a bankszámlának a 45 napnál nem régebbi kivonata, amire a rendszeres jövedelem vagy egyéb juttatás érkezik. Az adósságrendező hitel igényléséhez szükséges ezen felül – egyedülálló személy esetében – legalább 125 ezer forintos havi nettó jövedelem megléte is, ami társas igénylés esetében 90 ezer forintra mérséklődik.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása