A Cofidisnél a személyi kölcsönt munkáltatói igazolás nélkül is kaphat

Egyszerű feltételekkel, átlátható hitelfolyamattal kínálja a Cofidis a Megújuló Hitelt. Sokak számára jó hír lehet, hogy a szabadon felhasználható személyi kölcsön 500.000 Ft összeghatárig már munkáltatói igazolás nélkül is elérhető. Valamint sokkal kedvezőbb, nettó 65.000 Ft rendszeres havi jövedelem is elegendő a pozitív hitelbírálathoz. Az online előminősítés pedig felgyorsítja a folyamatot, és a végleges bírálatot követő második munkanapon már a számlánkra kerül a hitelösszeg.

A Cofidis ügyfelei díjmentesen rövidíthetik meg a futamidő hosszát, vagyis egy nagyobb törlesztőrészlet befizetésekor a bank nem számol fel további kezelési költséget. A törlesztett tőke összegét pedig a későbbiekben, amennyiben szükséges, az ügyfél lehívhatja a rendelkezésre álló kölcsönösszeg erejéig. A hitelkeret így ismételten rendelkezésre áll.

hirdetes

Kik igényelhetik a rugalmas futamidejű személyi kölcsönt?

Kisebb és nagyobb kiadásokat egyaránt fedezhetünk a Cofidis hitelén keresztül. A 100.000-1.000.000 Ft keretösszeg futamideje rugalmas. Így például egy félmillió forintos kölcsönt 53 hónap alatt fizethetünk vissza, és csupán 16.269 Ft-ot törlesztünk havonta a Cofidis felé. 23,70%-os THM mellett ez azoknak ajánlott, akik jellemzően személyesen vagy postán intézik a befizetéseiket.

Minden 18. életévét betöltött magyar állampolgár felveheti a Megújuló Hitelt – ezen felül azoknak az Európai Uniós állampolgároknak is elérhető, akik rendelkeznek bejelentett állandó magyarországi lakcímmel. Természetes, az aktív KHR-tagság kizáró tényező. Amennyiben valaki hitelelmaradással rendelkezik, a Cofidis sem tartja őt megfelelő hitelképességűnek, és elutasítja az igénylést. A passzív BAR-lista tagok, akik már törlesztettek, annak ellenére hozzájuthatnak a személyi kölcsönhöz, hogy még szerepelnek a rendszerben.

Akár a minimálbérnél kevesebb, de minimum nettó 65.000 Ft-os igazolható jövedelemmel és saját névre szóló bankszámlával teljesíthetőek a feltételek. A rendszeres jövedelem nemcsak a bank számára lényeges, számunkra is tervezhetővé válik a törlesztés, amennyiben átlátjuk a pontos anyagi helyzetünk.

Előzetes hitelbírálat már 4 egyszerű lépésből

Nemcsak kényelmes, de a gyors ügyintézést is lehetővé teszi a Cofidis Megújuló Hitel online előzetes kalkulációja. A személyes adatokon túl a szakmai és a pénzügyi helyzetre vonatkozó kérdéseket néhány perc alatt megválaszolhatjuk. A kitöltött adatlapot postázza a bank, de mi magunk is kinyomtathatjuk.

Az igényléshez szükséges dokumentumokért egy futár érkezik, vagyis ki sem kell mozdulnunk otthonról a személyi kölcsön felvételéhez. Célszerű minden igazolásról, igazolványról fénymásolatot készíteni, hiszen a futár azt majd eljuttatja a bankhoz – amely ez alapján azonosítja be a személyünket egy telefonos beszélgetésen keresztül. Ha, tehát, előkészítettük a szükséges dokumentumok másolatait, és átadtunk, nincs már további tennivalónk, mint a pénzintézet megkeresésére várni, és később a visszakapott szerződéscsomagot szignózni.

A tényleges hitelelbírálásra valójában ekkor kerül sor, azonban, ha az előzetesen közölt adataink valósak, a Cetelem személyi kölcsön tényleges megítélésénél sem számíthatunk fennakadásra. A jóváhagyott összeg már két munkanap alatt a számlánkon landol.

Munkáltatói igazolás nélkül személyi kölcsönt

A jegybank szigorította a bankok hitelfolyósításán, 2015-től a jövedelem még nagyobb hangsúlyt kap az igénylés dokumentációjában. Ha egy fedezet nélküli kölcsönről beszélünk, akkor még inkább érthető az, miért fontos a pénzintézetek számára, hogy valóban stabil anyagi hátterű ügyfeleknek adjanak zöld utat. A jövedelem többféleképpen is igazolható, nyugdíjasként, cégvezetőként és alkalmazottként eltérő adatlapok számítanak biztosítéknak.

A Cofidis Megújuló Hitel most 500.000 Ft hitelösszeget nem meghaladó személyi kölcsön esetében eltekint a munkáltatói igazolástól. A próbaidős alkalmazottaknak ez jó hírt jelent, de nemcsak a számukra könnyítés a Cofidis döntése. Alkalmazottként elég csupán egy 2 hónapnál nem régebbi bankszámlakivonat a havi jövedelemről (eredeti, fénymásolt és online bankból kinyomtatott változatot is elfogadnak a bank ügyfélszolgálatán). Mit tehet, aki nem utalással jut hozzá a béréhez? A készpénzes bérrel rendelkezőknek az utolsó havi bérpapír másolatát szükséges mellékelni a személyi kölcsön igénylésekor.

Ha félmilliónál magasabb összegű kölcsönre van szükségünk, a Cofidis sem hagyhatja figyelmen kívül a munkáltató igazolást. A legfeljebb 2 hónapos bankszámla kivonat fénymásolatán túl pedig a folyószámla nyitási szerződést is csatolni kell az adatlap mellé. Kisebb költségek esetében viszont komoly segítséget jelent, hiszen több oka is lehet annak, amiért nem tudunk ténylegesen munkáltatói dokumentumhoz jutni.

Hitelbiztosítás a váratlan helyzetekre

A körültekintően felvett hitel sem mindig fizethető vissza zökkenőmentesen. A bank és az ügyfél is igyekezett vállalható tételekkel kalkulálni. Mi történik azonban egy váratlan helyzetben, ahol a visszafizetéshez szükséges havi bérünk megcsappan, vagy munkanélküliekké válunk? Esetleg súlyos balesetet szenvedünk, nem is beszélve a halálesetekről. A Cofidis a Megújuló Hitel mellé hitelbiztosítást kínál, ezzel az időszaki, vagy a teljes törlesztő részletet is átvállalhatja, amikor az ügyfél igen nehéz anyagi körülmények közé kerül. A haláleset, munkanélküliség, munkaképesség csökkenés vagy keresőképtelenség, ha valóban bekövetkezne, hitelbiztosítással stabilizálhatóbbá válik a helyzet, a családtagok fizetőképtelenségétől nem kell tartani.

Az újra felvehető, forint alapú Cofidis gyors segítséget kínál a tervek megvalósításához, már otthonról is intézkedhetünk a személyi kölcsönnel kapcsolatban.

Rate this post

2 hozzászólás ehhez: “A Cofidisnél a személyi kölcsönt munkáltatói igazolás nélkül is kaphat

Vélemény - hozzászólás hozzáadása