Vállalkozói hitel az OTP-nél

Az OTP banknál lehetőségünk van többféle vállalkozói hitel felvételére is. A hitelek mikro-, és kisvállalkozások számára is tökéletesen megfelelőek lehetnek, és forint alapon valamint devizában is elérhetőek az ügyfelek számára. Az OTP Bank kínálatában találhatunk rövid lejáratú hiteleket, hosszú lejáratú hiteleket, társasházi valamint lakásszövetkezeti hiteleket és agrárhiteleket is egyaránt. A rövid lejáratú hitelek elsősorban akkor lehetnek megfelelőek a vállalkozásunk számára, hogyha rendszeresen előfordulnak pénzügyi problémáink, vagy éppen akkor, ha váratlan pénzügyi problémával állunk szemben.

hirdetes

Vállalkozói hitel konstrukciók amit az OTP kínál

Ebben az esetben az OTP Bank számos olyan hitelkonstrukciót tud ajánlani a vállalkozásunk számára, amely megfelelő lehet és megoldhatja a problémánkat. A hosszú lejáratú hitelek maximum három évre szólnak,  de segítségükkel tárgyi fedezet nélkül juthatunk, kedvező feltételek mellett hitelhez.

Az OTP Bank azonban azt is lehetővé teszi, hogy vállalkozásunk egy ingatlan vagy bármely más lekötött pénzeszköz fedezete mellett hosszabb lejáratú, nagyobb pénzösszeget vegyünk fel, amit természetesen bármire, szabadon felhasználhatunk.

Az OTP Bank arra is kínál lehetőséget, hogy a vállalkozásunkat megújítsuk, fejlesszük, vagy éppen korszerűsítsük, ebben a legutóbbiban segíthet például az OTP Ambíció vállalkozásfejlesztési hitel.

5/5 - (1 vote)

Vélemény - hozzászólás hozzáadása