Személyi kölcsön azonnal, honnan, kitől?

személyi kölcsönA személyi kölcsön, mint olyan, egy kisebb összegű hitelforma, hazánkban nagy sikernek örvend, emiatt a választék is nagy belőle. Így hát ahhoz, hogy a legmegfelelőbbet megtaláljuk, vagy nekünk kell időt szánnunk a megtalálására, vagy célszerű megbíznunk egy tapasztalt hitelügyintézőt ezzel a feladattal.

Előzetesen jó, ha tudjuk, hogy havi jövedelmünk összege alapvetően meghatározza a felvehető kölcsön összegét, mivel a bankok az a bevett szokásuk, hogy a havi rendszeres jövedelmünk maximum 5-6 szorosáig hiteleznek nekünk. Ha valamivel nagyobb összeget szeretnénk felvenni, akkor adóstárs bevonására lehet szükség, akinek szintén meg kell felelnie a kölcsön feltételeinek.

hirdetes

Szintén hasznos még azzal is tisztában lennünk, hogy a bankok jelenleg a jövedelmünk összegének legfeljebb 30%-áig hiteleznek olyan értelemben, hogy a törlesztőrészlet maximum ezt a szintet érheti csak el.

A legmegfelelőbb személyi kölcsön megtalálásához nagyon hasznos eszköz a hitelkalkulátor, amit minden pénzintézet weboldalán megtalálhatunk.

Személyi kölcsön azonnal-milyen feltételekkel?

Általában mindenki a havonta fizetendő törlesztőrészlet nagyságát keresi ki először, hiszen ezt tudja a havi bevételeihez viszonyítani, természetesen a kölcsön összege is nagyon fontos, de a legfontosabb mégis az, hogy maximum mennyi törlesztőrészlet kifizetését tudjuk vállalni.

A futamidő hosszúsága szokta a legkevésbé fontos szerepet játszani egy azonnali személyi kölcsön kiválasztásánál.

A hitelkalkulátorokon kívül érdemes még figyelni az pénzintézetek akcióit, ezzel is komoly összegeket lehet spórolni a különböző akciós költségeken, például elengedett kezelésiköltségről vagy adminisztrációs díjról lehet ilyen esetekben szó.

A legjobb azonnali személyi kölcsön keresése közben fontos figyelni a különböző kölcsön feltételeket, mert ha nem vagyunk annál a banknál hitelképesek, amelynek a kölcsönét a legideálisabbnak tartjuk, akkor feleslegesen pazaroltuk az időnk egy részét.

Azt jó, ha előre tudjuk, hogy ha a BAR listán bármilyen státuszban is szerepelnénk, személyi kölcsön azonnal egyetlen magyar pénzintézetnél sem érhető el számunkra, legalábbis a közzétett feltételekben ez szerepel.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása