Valutaváltó Szombathely – Pénzváltók nyitvatartás

Valutaváltó Szombathely városában is elérhető, akár több helyszínen is. A határ közeli városban minden évben sok a turista, így érdemes a valutaváltásokra időben felkészülni. Természetesen a valutaváltókban lehetőség van a rendelés leadására is, így érdemes ezt a különleges szolgáltatást igénybe venni.

A nyári időszak a valutaváltás főszezonja is, hiszen sok család külföldi nyaralásra indul a szünidőben. A nyugodt nyaralás egyik legfontosabb része a szükséges valutamennyiség megléte. Ma már nem lehet elindulni valuta nélkül a pihenésre, hiszen a bankkártyás fizetési lehetőség nem minden helyen megoldott.

hirdetes

Valutaváltó Szombathelyen itt találhatóak

A nyári időszak a valutaváltásokról szól a legtöbb család életében, főleg ha éppen egy külföldi nyaralásra készülődünk. A gyerekek már izgatottan várják, mikor pillantják meg a tengert, a felnőttek pedig alig várják, hogy a jól megérdemelt koktélt kóstolgassák a medence partján, vagy egy izgalmas városlátogatáson vegyenek részt. Mindenki számára sok meglepetést tartogat egy nyaralás, ám vannak olyan meglepetések, amelyekre érdemes előre felkészülni.

Ez a különféle szolgáltatások kifizetésénél érhet bennünket, ha éppen nincsen nálunk valuta és a bankkártyát nem fogadják el. Ilyenkor nagyon kellemetlen helyzetbe kerülhetünk és még az is előfordulhat, hogy az egész nyaralásra rányomja a bélyeget. Éppen ezért érdemes megfelelő mennyiségű valutával útnak indulni. Akik körutazást terveznek azoknál fokozottan érvényes az, hogy minden országban legyen náluk a megfelelő valuta.

Vecto valutaváltó Szombathelyen itt található

A Veco valutaváltó Szombathelyen két üzletben is várja az érdeklődőket. A Fő tér 46 szám alatti üzlet, amely az OTP-nél található meg a 94/312-897telefonszámon érhető el nyitvatartási időben. Az üzletet gyalogosan tudjuk megközelíteni, hiszen egy sétáló részen található. Közelében a SPAR, a Polgármesteri Hivatal, OTP bank, Raiffeisen Bank és a levéltár helyezkedik el.

Érdemes akár több ügyintézést is összekapcsolni, hiszen belvárosi elhelyezkedésének köszönhetően, bármikor el tudjuk intézni a szükséges valuta vásárlást. A Vecto másik üzlete a Hunyadi utca 2 szám alatt található meg az aluljáróban. Közelében a Borostyánkő áruház és egy SPAR is elérhető. Gépkocsival a Szent Márton utca felől tudjuk a legegyszerűbben megközelíteni. Mind a két váltóban több valutafajta is elérhető, ezek a következők: euró, ausztrál dollár, kanadai dollár, svájci frank, cseh korona, dán korona, horvát kuna, angol font, norvég korona, amerikai dollár, román lej, svéd korona.

A valutaváltókban egyedi árfolyamok is elérhetők, amennyiben 100 000 forintnak megfelelő összegért kívánunk valutát vásárolni. Érdemes ezzel a lehetőséggel élni és inkább egyszerre nagyobb összegért valutát váltani, hiszen így akár még megtakarítást is elérhetünk. Amennyiben a Szombathelyi váltók túl messze esnek tőlünk, úgy a közeli Bük-ben is felkereshetjük a Vecto üzletét, amely a Forrás Üzletháznál érhető el.

Olyannyira közel esik Szombathelyhez, hogy át is mehetünk ide gépjárművel a szükséges valutamennyiségért. Ugyan ezeket az árfolyamokat és valutafajtákat fogjuk ebben az üzletben is megtalálni. Érdemes minden évben ugyanahhoz a valutaváltóhoz elmenni, hiszen még az is elképzelhető, hogy törzsügyfélként újabb kedvezményeket kapunk.

Minden évben fel lehet készülni akár előre is a nyaraláshoz szükséges valutamennyiséggel, így akár minden hónapban kiválthatunk kisebb összegben valutát a valutaváltó Szombathely üzletében.