Valutaváltó Székesfehérvár – Pénzváltók nyitvatartás

A Correct Change valutaváltó Székesfehérvár városában is elérhető különleges valutakínálatával. Nem csak a főszezonban, azaz nyáron, hanem az év többi részén is érdemes benézni a pénzváltóba, hiszen az is elképzelhető, hogy nagyon korrekt árfolyamon tudunk éppen valutát váltani. Az üzletben a szakképzett munkatársak mindenben a segítségünkre lesznek.

Valutaváltókat Székesfehérváron találja meg

Ma már sokak számára fontos szempont, hogy megfelelő mennyiségű valutát vigyenek magukkal a nyaralásokra. Egy nyaralás csak akkor lehet zökkenőmentes, ha készpénzt is viszünk magunkkal. Külföldön fontos, hogy ne csak a bankkártya, hanem készpénz is mindenkinek a rendelkezésére álljon, hiszen még ma is sok olyan szolgáltató található, ahol nem lehet bankkártyával fizetni.

hirdetes

Ez előfordulhat egy-egy termék vásárlásánál, egy éttermi számla kiegyenlítésénél, egy fakultatív program kifizetésénél, sőt még a szálláshely kifizetésénél is. Külföldön a magánapartmanokat egyre többen veszik igénybe, viszont ezek a családok nincsenek felkészülve arra, hogy bankkártyát is elfogadjanak. Ilyenkor az egyedüli megoldást a valuta megléte jelenti.

Ma már nem kell horribilis összeggel számolni valutaváltáskor, hiszen hiába a százalékban meghatározott kezelési költség, a legtöbb helyen ez az összeg maximalizálva van. Akkor járunk a legjobban, ha egyszerre váltjuk ki, egy nagy tételben a szükséges valuta mennyiséget.

Correct Change valutaváltó Székesfehérváron

A Correct Change valutaváltó Székesfehérváron a Budai ú 15 szám alatt található meg. Az üzlet munkatársait a következő telefonszámon érhetjük el: +36/70/451-9525. Az üzlet hétfőtől szombatig tart nyitva a következők szerint: H-P: 8.00-18.00, Szombat: 8.00-15.00. A váltóban 0,3%-os kezelési költséget alkalmaznak, de maximalizálva van 6000 Forintra, így itt biztosan érdemes egyszerre nagyobb összegben valutát váltani.

A pénzváltóban a következő valuták válthatók: euró, amerikai dollár, svájci frank, angol font, cseh korona, japán jen, svéd korona, dán korona, ausztrál dollár, horvát kuna, norvég korona, kanadai dollár, lengyel zloty, román lej. Láthatjuk, hogy bármerre is vigyen utunk, itt biztosan megtaláljuk az utazáshoz szükséges valutát.

Legyen az Kanada, Amerika vagy éppen a Horvát tengerpart. Itt minden szükséges valutát ki lehet váltani, ráadásul kellemes környezetben és kulturált kiszolgálás keretében. A pénzváltó közelében található meg a Székesfehérvári 1-es posta, a Munkácsy Mihály Általános Iskola.

Azok is könnyedén a pénzváltóhoz érhetnek, akiknek éppen a piacon van dolguk, hiszen egy pár perces sétával elérhető az üzlet. Akik tömegközlekedést szeretnének igénybe venni a közelben található megállóban megáll a 14,22,23E,42 és 44-es járat. Érdemes egész évben nyitva tartani a szemünket és folyamatosan lesni az árfolyamokat, hiszen soha nem tudhatjuk, mikor tehetünk szert igen jó áron a szükséges valutára.

Az MNB a honlapján minden nap frissen közli az aktuális devizaárfolyamokat, amely máris egy jó kiindulási pont lehet. itt láthatjuk, ha éppen gyengül vagy erősödik egy adott valuta.

Ha azt észleljük, hogy sokkal olcsóbban jutunk a valutához egy adott napon, akkor azonnal érdemes felkeresni a pénzváltót. Ilyenkor azonban érdemes a valutaváltó Székesfehérvári üzletében telefonon leadni a rendelést, hogy biztosan elegendő valuta álljon rendelkezésünkre, mire az üzlethez érünk.