Valutaváltó Szeged – Pénzváltók nyitvatartás

Valutaváltó Szeged városában több helyen is megtalálható, hiszen több cég is irodát nyitott. A Minibank Change és a Correct Change hálózat is megnyitotta üzletét, hogy a szegedi családok számára is elérhetővé tegyék a valutavásárlás lehetőségét. Általában a nyári időszakban több család is sorban áll a valutaváltók előtt, hogy a nyaraláshoz szükséges készpénzt megvásárolják.

Valutaváltó Szeged központjában több helyen is megtalálható

Mivel a szegedi családok számára is igen fontos a valutaváltás, ezért két hálózat is nyitott itt irodát. Minden nap várják az ügyfeleket az üzletekben, ahol számtalan valutafajtát lehet megvásárolni korrekt árakon. A valutaváltásoknál minden esetben szükséges a kezelési költség megfizetése, de ez még mindig olcsóbb, mint ha a bankok által felszámított külföldi pénzkivételeket vagy a devizaváltást vesszük alapul.

hirdetes

A bankoknál minden nyaralás előtt érdemes tájékozódni, hogy egy-egy tranzakció mekkora és milyen típusú költségekkel jár. A devizaváltás költségei nem nevezhetők túl olcsónak, hiszen egy kettős váltással jutunk majd hozzá ahhoz a devizához, amelyre éppen szükségünk van. Ez alól persze kivételt képezhet az euró és az amerikai dollárr. Amennyiben éppen olyan területre készülünk ahol ez a két deviza nem elfogadott akkor bizony elég magas banki költségekkel számolhatunk.

Correct Change valutaváltó Szegeden

A Correct Change valutaváltó Szegeden a Tisza Lajos krt. 57. szám alatt várja az ügyfeleket. Telefonszáma a következő, amelyen akár minden nap érdeklődhetünk az árfolyamok felől: +36/62/425-262. A valutaváltó H-P: 8:00-18:00, Szombat: 8:00-15:00 óráig tart nyitva. Vasárnap zárva tartanak. A valutaváltó az autóbuszállomástól pár perc sétára található meg.

Az autóbusz állomáson az 5033, 5034, 5040, 5041,5045,5050,5055,5060,5061,5071-es autóbuszok is megállnak. A pénzváltó az Új zsinagóga közelében található meg és a Palánta Saláta Bár valamint a Szent János Hotel sem messze található meg az üzlettől. A következő valuták váltásával foglalkoznak: EUR, USD, CHF, GBP, CZK, JPY, SEK, DKK, AUD, HRK, NOK, CAD, PLN, RON, RSD.

A kezelési költség a minimális 0,3% ami nem haladja meg a 6000 Forintot. Érdemes a valutaváltás előtt telefonon érdeklődni az aktuális árfolyamokról vagy a honlapon megtekinteni az aktuális valutakínálatot.

Minibank Change valutaváltó Szeged

A Minibank Change valutaváltó Szegeden két üzletben is várja az ügyfeleket. Az egyik iroda a Kárász utca 5 szám alatt található meg. Az üzlet az udvarból közelíthető meg. Az üzlet kivételesen hosszú nyitvatartással rendelkezik és még hétvégén is várja az ügyfeleket. Nyitvatartási ideje: Hétfőtől – Szombatig: 8:00 – 19:00, Vasárnap: 9:00 – 19:00. Az üzletet legegyszerűbben az autóbuszállomás felől vagy a Víztorony irányából közelíthetjük meg.

A közelben található meg az Új Zsinagóga is. A legközelebbi tér a Széchenyi István tér, ahol Széchenyi István szobra is megtekinthető. Az üzlet közvetlen közelében a Regionális Összművészeti Központ, egy McDonalds és a Kígyó patika található meg. A valutaváltó hálózat másik szegedi üzlete a Tisza Lajos krt 53. szám alatt nyitotta meg kapuit. Ez az üzlet is minden nap nyitva áll az ügyfelek előtt az alábbi nyitvatartási idővel: Hétfőtől – Szombatig: 8:00 – 20:00, Vasárnap: 9:00 – 20:00.

A Minibank Change valutaváltó honlapján egy online kalkulátor is az ügyfelek rendelkezésére áll, ahol nagyon gyorsan ki lehet kalkulálni, hogy az adott valuta adott napon mennyibe kerül. Természetesen személyesen is lehet előzetesen érdeklődni. Egész évben lehet figyelni az árfolyamváltozásokat és érdemes akkor valutát váltani, amikor sokkal kevesebbe kerül az adott összeg kiváltása.

Minden nap meg lehet tekinteni az MNB által közölt aktuális aznapi devizaárfolyamot, hiszen az tökéletes kiindulási pont lehet. A valutaváltó Szeged városában is elérhető akár több ponton a belvárosban.