Valutaváltó Pécs – Pénzváltók nyitvatartás

Valutaváltó Pécs városában is található, hiszen itt is nagy szükség van a valutára. Mivel a családok többsége a nyári időszakban váltja a legtöbb valutát, így a Correct Change valutaváltóban folyamatosan tartják a legkeresettebb valutákat. Érdemes azonban mindig előre gondolkodni, ha már valutaváltásról van szó.

A külföldi utazások során nagyon fontos, hogy készpénz is legyen a családoknál. Ez fokozottan igaz akkor, ha éppen egy bevásárló útra megyünk, hiszen az áruházakban is sokszor előfordul, hogy nem működnek a bankkártyás elfogadások.

hirdetes

Valutaváltó Pécs területén itt találhatóak

Egyre több pécsi lakos fordul a nyári időszakban a valutaváltókhoz, hiszen sokan az online felületeken lefoglalt szállásokat a helyszínen készpénzben kívánják kiegyenlíteni. A magánapartmanok többsége még mindig nem rendelkezik a bankkártyás elfogadás lehetőségével, így ezekre a helyzetekre érdemes időben felkészülni.

A csoportos utak esetében pedig a fakultatív kirándulásoknál akadhatnak gondok a kártyás fizetéssel. A bankoknál ezen felül arra lehet számítani, hogy a készpénzkivétel nagyon drága mulatság lesz. Bankkártyás fizetéskor tranzakciós költséggel valamimt a devizaváltás költségével is érdemes kalkulálni. Minden bank más kondíciókkal kínálja a bankkártyákat, ezért amikor megkötjük a szerződést, mindennek járjunk utána és a szerződésben is minden apróbetűs részt olvassunk át alaposan.

Correct Change valutaváltó Pécsen

A Correct Change valutaváltó a pécsi ügyfelek teljes körű és kulturált kiszolgálására törekszik. A pénzváltó a Rákóczi út 49. szám alatt található meg és a +36/72/212-572 telefonszámon tudunk információt kérni az adott napi árfolyamokról. A következő nyitvatartási idővel várnak minden ügyfelet: H-P: 8.00-19:00, szombat: 8.00-14.00. A pénzváltóban euró, amerikai dollár, svájci frank és angol font váltható. A valutaváltás során 0,3% kezelési költséget számolnak fel, amely nem lehet több, mint 6000 Ft. A pénzváltás mellett befektetési arany is elérhető a kínálatban.

Befektetési aranyból minimális készlettel rendelkeznek, de természetesen rendelést is le lehet adni. A budapesti központban azonban a teljes befektetési arany készlet elérhető. Aranylemezek, aranytömbök, arany érmék vásárolhatók meg. Érdemes a cég honlapján a teljes kínálatot megtekinteni, hiszen többfajta befektetési lehetőséget is kínálnak. Emellett befektetési ezüsttel is foglalkoznak, amelyeket 1000 grammos tömbökben lehet megvásárolni. A Kossuth tér, az Árkád Park és a Pécsi Tudományegyetem Urológiai Klinika tőszomszédságában található váltóban minden nap szeretettel várják az ügyfeleket. A közelben számtalan buszjárat megállóhelye megtalálható. Itt áll meg a 2,2A,3,4,4Y,6,7,7Y, 8,13,13Y és a 14-es buszjárat is.

Láthatjuk, hogy nagyon egyszerűen megközelíthető helyen fekszik az üzlet, ráadásul a belvárosban. Ide mindig betérhetünk, ha valutára van szükségünk. Azok a kedves ügyfelek, akik a városban megéheznek és éppen a valutaváltóba tartanak, betérhetnek az Aranygaluska étterembe vagy az Árkád Pécsben is számtalan étkezési lehetőség kínálkozik.

Amennyiben egy jó üzlet kínálkozik és valutában kell a termékek árát kiegyenlíteni, úgy érdemes a valutaváltást azonnal elintézni. Ugyanez vonatkozik a nyaralásokra is, hiszen sokan olyan országokban töltik a nyaralásukat, ahol az eurót fogadják el. Egész évben fontos, hogy nyitott szemmel járjunk, hiszen az árfolyamok változásokkal még nyerhetünk is.

Sokszor változik igen nagymértékben éven belül egy-egy adott valuta árfolyama, amit érdemes a hasznunkra fordítani. Ha résen vagyunk, akkor a nyaralások is sokkal olcsóbbá tehetők a valutaváltó Pécs segítségével.