Valutaváltó Miskolc – Pénzváltók nyitvatartás

A nyári időszakban a legtöbben a valutaváltó Miskolc városában lehetőségeket keresik, hiszen a nyár nem szól másról, mint az utazásokról, amikor a család végre kikapcsolódik és kicsik-nagyok útra kelnek, hogy kipihenjék az egész éved fáradalmakat.

A felnőttek az egész éves munkát, míg a kicsik az óvodát vagy az iskolai időszakot. Mindenkinek jár egy kis pihenés, de ilyenkor is okosan kell meghozni jó pár döntést, főleg azokat, amelyek pénzügyekkel kapcsolatosak.

hirdetes

Valutaváltó Miskolc városában itt található

Talán kevesen tudják, de létezik olyan valutaváltó is Miskolcon, amely korrekten váltja a valutát, és nyitvatartási ideje is illeszkedik az ügyfelek szabadidejéhez. A nyári időszakban sokak számára fontos az, hogy megfelelő mennyiségű valutával vágjon bele az utazásba. nagyon fontos tudni, hogy a bankkártyás fizetések is megfelelőek, ám nem mindenhol fogadják el fizetőeszközként.

Gondoljunk csak bele, ha éppen egy velencei gondolázást szeretnénk kifizetni a családnak, de meglepő módon a gondolásnál nincsen lehetőség bankkártyával fizetni. Ilyen esetekben sokszor nagy a szomorúság, hiszen egy álom nem tud valóra válni. Ezek sajnos olyan élethelyzetek, amelyekre fel kell készülni.

A valutaváltók pontosan ebben nyújtanak segítséget, hiszen korrekten váltják a valutát és természetesen akkor összegben amekkorára éppen az ügyfélnek szüksége van. Jó pár valutaváltónál nagyobb összeg esetén akár kedvezményeket is igénybe lehet venni, vagy csökkentik a kezelési költséget. Miskolcon is található korrekt valutaváltó, most ezt az üzletet mutatjuk be röviden.

Correct Change valutaváltó Miskolcon

A Correct Change valutaváltó az országban már több helyen is üzemeltet irodát annak érdekében, hogy minőségi szolgáltatását minél többen igénybe tudják venni. A valutaváltó pontos címe: Miskolc 3526 Zsolcai kapu 1. Elérhetőségei: Telefonszám:+36/46/505-867; +36/70/451-9517. Nyitvatartási ideje: H-P: 8.30-17.00. Hétvégén a pénzváltó zárva tart. A 3-as főút közelében megtalálható üzletet a belváros felől gyalogosan pár perc sétával elérhetjük, de az 1-es és a 2-es villamos is a közelben áll meg.

A pénzváltóban 0,3% a kezelési költség, amely nem lehet több 6000 forintnál. Érdemes egyszerre nagyobb összegű valutát beváltani, hiszen akkor a kezelési költségen is sokat lehet spórolni. Az anyacég a Ciklámen Tours még 1954-ben alakult, majd később már az utaztatás mellett a valutaváltás lett a cég fő profilja. Láthatjuk, hogy egy megbízható és tőkeerős vállalkozásról beszélünk, így biztosak lehetünk abban, hogy a pénzváltóban mindig rendelkezésre fog állni a szükséges valutamennyiség, amely a nyaraláshoz elengedhetetlen.

A miskolci kirendeltségen a következő valuták állnak az ügyfelek rendelkezésére: EUR, USD, CHF, GBP, CZK, JPY, SEK, DKK, AUD, HRK, NOK, CAD, PLN, RON. A nyári időszakban a valutaváltó munkatársai gondoskodnak arról, hogy megfelelő horvát kuna legyen az üzletben, hiszen a legtöbb magyar család nyári úticélja Horvátország. Ide bármikor betérhetünk és megvásárolhatjuk a szükséges valutamennyiséget.

Ne feledjük el, ha már egy évvel előtte tudjuk, hogy a nyaralás úticélja Horvátország lesz, akkor érdemes akár hónapokkal előbb is kiváltani a valuta egy részét, hiszen az is elképzelhető, hogy az árfolyamváltozásokon még nyerünk is. Az MNB által közölt napi devizaárfolyam mindig megfelelő támpontot nyújt, ezért ezt érdemes egész évben nyomon követni.

A valutaváltó Miskolc városában is várja az érdeklődőket, nyaralókat és természetesen a családokat.