Valutaváltó Kecskemét – Pénzváltók nyitvatartás

Valutaváltó Kecskemét városában több helyen is elérhető, mi mégis a Correct Change üzletét ajánljuk. A valutaváltóban nagy tapasztalattal rendelkező munkatársakat alkalmaznak, így biztosak lehetünk abban, hogy mindenben a segítségünkre lesznek.

Ma már nem lehet úgy elindulni egy nyaralásra, egy körutazásra, hogy a megfelelő mennyiségű valuta ne álljon rendelkezésünkre. Ugyan a bankok által kínált bankkártyás fizetési illetve bankkártyás pénzfelvételi lehetőségek is elérhetők, de érdemes az adott szolgáltatásokhoz kapcsolódó költségeket is alaposan áttekinteni.

hirdetes

Valutaváltó Kecskemét – ahol a kártyás fizetésnél is olcsóbb megoldást kínálnak

A bankok által kínált különféle bankkártyás szolgáltatásokhoz kapcsolódó szerződéseket még elutazás előtt érdemes alaposan átolvasni. Minden apróbetűs részt nézzünk meg, hiszen ott nagyon sok hasznos információt találhatunk. Ha erre nincsen nagyon időnk, akkor érdemes befáradni a bankfiókba és rákérdezni az ügyintézőnél, hogy milyen költségekkel jár a külföldi készpénzfelvétel illetve a kártyás fizetés. Meg fogunk lepődni, hiszen végül arra a végkövetkeztetésre jutunk, hogy sokszor a valutaváltás sokkal olcsóbb.

Correct Change valutaváltó Kecskeméten

Kecskeméten a Paradicsom Utazási irodában érhető el a Correct Change valutaváltó a Petőfi Sándor út 1/a szám alatt. Árfolyamokat és egyéb információkat a +36/70/489-2446 telefonszámon kérhetünk. Hétfőtől péntekig tudunk itt valutát váltani minden nap 9-18 óráig. A pénzváltóban 0,3% a kezelési költség és csakúgy, mint a pénzváltó hálózat többi üzletében, itt is 6000 Ft a maximum kezelési költség.

Az üzletben több féle valuta is váltható. Ezek a következők: euró, amerikai dollár, svájci frank, angol font, cseh korona, japán jen, svéd korona, dán korona, ausztrál dollár, horvát kuna, norvég korona, kanadai dollár, lengyel zloty, román lej. A belvárosban található üzlet nagyon egyszerűen megközelíthető. Legegyszerűbben gépjárművel a Kölcsey utcáról tudunk ráfordulni a Petőfi Sándor útra és a közelben több helyen is parkolhatunk.

Mivel a valutaváltó egy utazási irodában található meg, így akár a nyaralásunkat is kiválaszthatjuk a pénzváltással egy helyen. A közelben található meg a Malom bevásárlóközpont, a Szórakaténusz Játék múzeum, a Raiffeisen Bank Zrt bankfiókja és az Extreme Digital szaküzlete is.

Akik az Aranyhomok Business Wellness szállodában töltik pihenésüket és innen indulnak tovább a külföldi nyaralásra szintén bátran útnak indulhatnak akár gyalog is, hiszen pár perces sétára fekszik a valutaváltó. Mindenkinek ajánljuk ezt az üzletet, hiszen korrekt kiszolgálásra, nyugodt környezetre és szakképzett munkatársakra számíthatunk.

Itt mindent meg lehet oldani, akár a nagyobb összegű valutavásárlást is, ám ehhez érdemes előtte egy telefonhívást indítani. A telefonon előre egyeztetett valutamennyiség mindig a rendelkezésünkre fog állni, hiszen a munkatársak erről bármikor gondoskodnak.

Valutahiány esetén a központból bekérik a szükséges valutamennyiséget és máris a legjobb napi árfolyamon vásárolhatjuk meg azt. Minden évben folyamatosan figyeljük az árfolyamokat, hiszen sokszor adódik olyan lehetőség, amikor még befektetési célzattal is érdemes valutát váltani. Az árfolyam egy év során nagyon sokat változhat és vannak kimondottan olyan időszakok is, amikor nagyon olcsón juthatunk valutához.

A nyaralásokból hazahozott valutát érdemes eltenni a következő évi nyaraláshoz, ha már most tudjuk, hogy ugyanoda készülünk nyaralni, hiszen ilyenkor csak a következő évben kell azt kipótolni, de értékesíthetjük is azt a valutaváltó Kecskemét üzletében.