Valutaváltó Debrecen – Pénzváltók nyitvartása

Több valutaváltó Debrecen városában található meg, hiszen sorra nyitnak itt is a pénzváltással foglalkozó vállalkozások. Itt érdemes alaposan körülnézni, ha éppen nyaralás előtt állunk, hiszen mindenkinek szüksége van némi készpénzre is.

Ma már nem elég, ha csak egy bankkártyával indulunk el itthonról, hiszen nagyon sok helyen nem fogadják el még a bankkártyás fizetést. Számtalan ajánlat közül válogathatunk.

hirdetes

Valutaváltó Debrecen városában több helyen is megtalálható

Ma már nem fontos ragaszkodni ahhoz, hogy a fővárosban foglalkozzunk a valutaváltás gondolatával, hiszen vidéken is több üzlet megtalálható. Mivel egyre több az ilyen típusú üzlet, így érdemes ezt a cikket alaposan átolvasni, hogy minden fontos információ birtokába legyünk indulásra. A valutaváltás ma már nem egy ördöngös dolog, hiszen a legegyszerűbb dolgunk van. A valutaváltás egy sokkal átláthatóbb és természetesen kézzel foghatóbb folyamat, mint a bankkártyás fizetés.

A külföldi bankkártyás fizetésekkel nagyon csínján kell bánni, hiszen bankonként teljesen eltérő, hogy mekkora díjat számolnak fel egy-egy tranzakcióért. A bankok első körben a forintot átváltják euróra, majd ezután váltják át a kívánt devizanemre. Ez azt jelenti, hogy kettős váltással jutunk hozzá az óhajtott devizához. Ilyenkor természetesen az ügyintézés díja is kétszer annyiba fog kerülni. Amennyiben a kártyával külföldön majd pénzt szeretnénk kivenni egy bankautomatából, akkor számoljunk még pluszban a pénzfelvételek díjával is. Debrecen városában több valutaváltó is megtalálható.

Correct Change valutaváltó

A valutaváltó Debrecenben a Révész tér 2. szám alatt található meg a Csonkatemplom mellett. Nyitvatartása: H-P: 09.00-18.00, Szombat: 09.00-14.00. Vasárnap zárva tartanak. Elérhetőségei: +36/52/249-630, +36/70/451-9504. Jelenleg 14 féle valutát kínálnak az érdeklődőknek, amelyet 3 % kezelési költséggel kínálnak. A kezelési költség maximalizálva van 6000 Forintra, így annál többet akkor sem fizetünk, ha nagyobb összegben váltunk náluk valutát.

A valuták közül az összes kelendőbb valuta megtalálható, amelyre a nyári időszakban sokaknak szükségük van, ilyen az amerikai dollár, az euró, az angol font és a horvát kuna. A pénzváltó a Polgármesteri Hivatal közelében található meg. A váltó mellett, ha megéheznénk egy McDonalds is elérhető, így akik gyerekekkel érkeznek, azoknak sem kell aggódniuk még ha, ebédidőben is érünk oda.

Minibank Change valutaváltó

A pénzváltó Debrecenben 7 helyen is várja az ügyfeleket. Debrecen, Csapó utca 26. Nyitvatartás: Hétfőtől – Péntekig: 8:00 – 18:00, Szombaton: 8:00 – 16:00. Ezt az üzletet a Fórum mellett találjuk meg és a bejárata a Zéró bejáratához közel található. Debrecen, Sámsoni út 140. Nyitvatartás: Hétfőtől – Szombatig: 7:00 – 18:00. Ebben az üzletben Western Union pénzátutalással is foglalkoznak a valutaváltáson kívül és az ügyfelek ingyen parkolhatnak. Debrecen, Balmazújvárosi út 9.

Nyitvatartás: Hétfőtől – Péntekig: 8:00 – 17:00, Szombat: 8:00 – 16:00. Itt szintén ingyenesen tudunk parkolni és a Régió udvarán van az üzlet. Debrecen, Pesti utca 5. szám alatti üzlet pontosan a Tescoval szemben található meg. Nyitvatartás: Hétfőtől – Vasárnapig: 8:00 – 20:00. itt is ingyenes parkolással várják az ügyfeleket.

Szintén ingyenes a parkolás a következő irodánál: Debrecen, Piac utca 40. Nyitvatartás: Hétfőtől – Péntekig: 8:00 – 17:00, Szombaton: 8:00 – 13:00. Ezt az üzletet az udvarban fogjuk megtalálni. Következő üzletük a Skála mellett a pincében található meg: 4025 Debrecen, Piac utca 1. Nyitvatartás: Hétfőtől – Vasárnapig: 8:00 – 19:00. Az utolsó üzlet pedig az MKB Bank közelében: Debrecen, Vár utca 6. Nyitvatartás: Hétfőtől – Péntekig: 8:00 – 18:00, Szombat: 8:00 – 13:00.

Láthatjuk, hogy valutaváltó Debrecen városában is található, így bízunk abban, hogy ezeknél a váltóknál is ugyanolyan megfizethető áron tud bárki valutát váltani, mint ha Budapestig utazna érte.