Vállalkozói folyószámlahitelek, megkönnyítjük a választástEz a cikk 2014.05.12. napon került feltöltésre.
A benne szereplő adatok a cikk elkészültekor megfeleltek a valóságnak, de szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy amikor Ön olvassa a cikket, már elavultak lehetnek.

Megfelelő nagyságú tőke nélkül nehéz egy vállalkozást beindítani, és a folyamatos működéshez és tovább fejlesztéshez is bármikor szükség lehet bizonyos nagyságú pénzösszegekhez. Sajnos a 2008-as pénzügyi válság utáni időszak Magyarországon a forráshiánnyal való küszködéseket hozta a vállalkozások számára, túl sok egymást bénító körbetartozás jött létre, és a nemfizetések is gyakoribbá váltak.

És ami a legsúlyosabb, hogy a bankok szinte befagyasztották a vállalkozások számára adható hiteleiket, ami a kockázatok növekedése miatt bizonyos szinten érthető is volt. Így a vállalkozások számára elsőrendűen fontossá vált, hogy amennyiben lehetőség kínálkozik rá, akkor valamilyen vállalkozások részére kitalált hitelt megszerezzenek, legyen szó fejlesztésről, vagy kisebb összegű likviditási problémák megoldásáról. A vállalkozói folyószámlahitelek például pontosan az utóbbi, időszakos fizetőképességi problémák megoldására ideális, hiszen bármikor felvehető, és a visszafizetés után rulírozó módon bármikor újra levehető a pénzösszeg, vagy annak egy része. Ez a fajta hitel fedezet nélküli, kamatokat mindig csak a levett pénzösszegek után kell fizetni, nem a teljes hitelkeret után. Ettől függetlenül általában évente a le nem vett pénzösszegek után egy kisebb összegű rendelkezésre tartási jutalékot kérhet a bank.

Ez a lehető legrugalmasabban kezelhető vállalkozói hiteltípus, mivel elég egyszer igényelni, a hitelkeret bármikor, akár éveken keresztül rendelkezésre áll, a megítélt keretösszeg erejéig a tulajdonos döntheti el, mikor mekkora pénzösszegeket vesz le róla, ahogy azt is ő dönti el, hogy mikor és mekkora összegekben fizeti vissza. A vállalkozások számára adott folyószámlahitelek keretösszegét a folyószámla forgalmához, a havi jóváírásokhoz vagy/és a vállalkozás éves szintű árbevételéhez viszonyítva ítélik meg a pénzintézetek.

Az UniCredit Bank Széchenyi Kártya folyószámlahitele

Az UniCredit Bank is a hitellehetőség rendkívül rugalmas voltát emeli ki hirdetésében, amelyet a MasterCarddal közösen kiadott Széchenyi elnevezésű hitelkártyával együtt ajánl a hazai vállalkozások számára. Ez a folyószámlahitel azon vállalkozásoknak ideális, akiknek bizonyos előre nem látható időközökben van szüksége gyorsan pénzre, nincs ideje hosszadalmas hitelbírálati procedúrák kivárására, tehát szeretné ezeket a pénzügyi problémákat meglehetősen rugalmasan kezelni.

A Széchenyi Kártya folyószámlahitel az állami támogatásnak köszönhetően nagyon alacsony kamatozású, a vállalkozásokkal megkötött szerződés általánosan egy évre szól, de ez problémamentes hozzáállás esetén egy apróbb felülvizsgálat után minden évben újra könnyen meghosszabbítható. A keretösszeget a bank állapítja meg a folyószámlára beérkező a havi pénzösszegek és egyéb feltételek teljesülése esetén, ezt a keretösszeget később növelni is lehet, amennyiben a vállalkozás folyószámlájára tartósan több pénz érkezik havonta (természetesen lehet kérni a összeg kisebb mértékűre való állítását is).

Mik a UniCredit Bank Széchenyi Kártya legjobban kihasználható előnyei?

 • egy folyamatosan és gyorsan igénybe vehető hitelkeretet biztosít, melyhez egy nagyon széles elfogadási körrel rendelkező MasterCard bankkártya is tartozik,
 • rendkívül rugalmasan kezelhető és szabadon felhasználható pénzösszeget biztosít, mely bármilyen célra azonnal elkölthető,
 • a hitelbírálatot a bank nagyon rövid idő alatt elvégzi,a folyamat egyáltalán nem bonyolult,
 • rendkívül kedvező kamatszint, ami az állami támogatásnak is köszönhető,
 • a folyószámla hitelkerete a bank számára megfelelő feltételek teljesülése esetén akár a 25 millió forintos mértéket is elérheti,
 • a folyószámlahitel keretet évenként rövid felülvizsgálat után azonnal meghosszabbítható, ehhez különösebb újabb hitelbírálati procedúrára nincs szükség,
 • a hitelkeret akár teljes összegét akármikor, a éve minden napján, a nap minden órájában leveheti a vállalkozás, ehhez semmilyen engedélyre nincs szükség, a hitel visszafizetése sem szabályozott oly módon, hogy egy előre megszabott havi összeget kelljen visszatölteni a számlára, a folyószámla tulajdonosa dönti el, hogy egy összegben, vagy kisebb részletekben fizeti e vissza, ahogy azt is, hogy mikor szeretné a visszafizetéseket teljesíteni,
 • a kamatok megfizetése teljesen automatikus, a bankszámlára havonta beérkező jóváírásokból azonnal levonódik, melynek összegével a számla tulajdonosa mindig pontosan tisztában lehet,
 • semmilyen tárgyi fedezetet nem szükséges a pénzintézet felé felmutatni ahhoz, hogy a hitelt megkaphassa a vállalkozás, sőt üzleti tervet sem kell bemutatnia, tudtuk meg az Unicredit oldaláról.

A bank vállalkozói folyószámlahitelének további előnyei és részletei

Jelenleg minden vállalkozásnak kedvezményesen van lehetősége forint pénzforgalmi folyószámlát nyitnia, ehhez természetesen a Széchenyi Kártya is azonnal jár, a számlanyitás díját az UinCredit bank elengedi, és az első három hónapra a zárlai díjat sem kell megfizetni.

Az olyan vállalkozások számára, akiknek európai kapcsolatai és érdekeltségei is vannak, szintén nagyon jól kihasználható a Széchenyi Kártya, mivel a bankkártya igénybe vételével hatékonyan és ráadásul olcsón intézheti az unió határain belüli pénzügyeit, a díjszabások kedvezményesek, sőt az euró pénznemben való átutalásokat sem terheli semmilyen külön felszámítandó díj.

A vállalkozás teljesen ingyenesen használhatja az úgynevezett elektronikus csatornákat, amelyeket a bank bocsát rendelkezésére. Ez egyrészt az internetes bankolást jelenti, másrészt a telefonbankot.
A Széchenyi Kártyával egybekötött vállalkozói folyószámlahitelt azon vállalkozásoknak ajánlja a pénzintézet, amelyeknek már van legalább egy teljes lezárt évük, semmilyen lejárt köztartozásuk nincs, és természetesen megfelelnek a bank üzletszabályzatában lefektetett feltételeknek. Amennyiben a hiteligénylés meghaladja a 10 millió forintot akkor a bank már két teljes lezárt üzleti év meglétét kéri a hitel odaítéléséhez. A folyószámlahitel igényelhetik mikrovállalkozások, kis- és középvállalkozások egyaránt.

Az igényléshez mindenképpen szükséges, hogy személyesen szerezzen tudomást az adott vállalkozás a feltételekről, lehetőségekről, erre felkészült munkatársak várják az érdeklődőket országszerte a bank bármely bankfiókjában. A hitel tulajdonképpeni igénylését a KA-VOSZ Zrt. regisztrációs irodáiban kell megtenni. Amint minden szükséges igénylési lap ki van töltve, és az igénylő is benyújtotta az összes szükséges dokumentumot, ez a kinevezett regisztrációs iroda fogja a hitelkérelmeket továbbítani az UniCredit Bank felé. Amennyiben minden megfelelőnek talált a pénzintézet, a szerződés megkötésre kerül, és a bank beállítja a folyószámlán a megítélt hitelkeretet.

A folyószámlahitel igénylését a bank honlapjáról is el lehet indítani, ahol is egy adatlapot kell csak kitölteni ehhez, és megvárni a pénzintézet jelentkezését a továbbiak felől, ez maximum két nap múlva megtörténik. Az adatlapon megadhatjuk, hogy a megkeresés emailban, vagy telefonon történjék-e, a vállalkozás nevének, a kapcsolattartó nevének és telefonszámának megadása után már csak pár kérdésre kell csak válaszolni. Például, hogy a vállalkozás volt e már ügyfele a pénzintézetnek, melyik szolgáltatás az, amelyik iránt legjobban érdeklődik, valamint, hogy melyik településen melyik bankfiókkal szeretné felvenni a kapcsolatot.

hirdetes

A bank egyébként nemcsak folyószámlahitellel szolgál a vállalkozások számára, forgóeszköz hitelt, és beruházási hitelt is nyújt, ezeken túl önerő kiegészítő hitel és támogatást megelőlegező hitel is választható.

Share Button
 • Sir Rapheal

  Figyelem Kért: Mi kínál minden típusú hitel 3% -os kamatláb, kedvesen

  írjon nekünk További információk a kérelmet ma, ha érdekel. A hitelek

  jól biztosított a maximális biztonság körülmények között zajlik, és 100% legitim,

  és mi is regisztrált, E-mail: raphealjefferyfinance@gmail.com

  név:

  cím:

  Telefonszám:

  Szükséges összeg:

  Időtartam:

  Kor:

  szex:

  CEO / E-mail: raphealjefferyfinance@gmail.com

  Üdvözlettel.

  Sir. Rapheal

 • stevemainland loanfirm

  Isten legyen dicséret, én nevem Aadolf vagyok. Ezt használni akarom
  közepes, hogy figyelmeztesse az összes hitelkeresőt, hogy legyen nagyon óvatos, mert vannak
  csalások mindenütt Néhány hónappal ezelőtt pénzügyileg feszült voltam
  a kétségbeesésemre több hitelező csalt meg. Már majdnem
  elvesztette a reményt, míg egy barátom egy nagyon megbízható hitelezőhöz fordult
  Stevemain nevű hitelintézetnek, aki kölcsön nyújtotta nekem egy fedezetlen kölcsönt
  10 000 euró 10 órán belül stressz nélkül. Ha szüksége van rád
  bármilyen kölcsön csak most lépjen kapcsolatba vele:
  (stevemainloanfirm@gmail.com) Ezt a médiumot használom, hogy figyelmeztessek mindent
  a hitelkeresők, a pokol által, amit ezek kezében töltöttem
  csaló hitelezők
  Isten jutalmazzon bennünket, és igen, az ügynök.