Auchan nyitvatartás

Auchan nyitvatartás

Auchan Élj, változz, szeress

Ismerje meg az Auchan nyitvatartás rendjét valamennyi boltjában. Ehhez nem kell más tennie, mint, hogy lejjebb görget és kiválasztja és rá kattint az adott települést. Ezt követően már utca nevek alapján tudja kiválasztani az adott Auchan üzletet. A Hitelmindenkinek.hu oldalán 17 bolt nyitvatartása található meg számtalan egyéb információval együtt. Az Auchan francia nemzetközi kiskereskedelmi csoport és multi vállalat. Az Auchan központja Croix-ban, Franciaországban található meg. Mára már 287 000 munkavállalót foglalkoztatnak szerte a világban, összesen 1774 áruházban. A Madaras tesco 1996 óta van jelen Magyarországon. Az első áruházat 1998-ban nyitották meg Budaörsön. 2012-ben hatalmas bővülés volt jellemző az áruházláncra, hiszen a 7 hazai Cora áruházat felvásárolták. Minden Cora áruházat hipermarketté alakítottak. Mára már 19 áruház és 18 töltőállomás kötődik az Auchan nevéhez. 7000 munkatársat foglalkoztatnak országos szinten az Auchan áruházakban.

Auchan Termékek

Az Auchan áruházakban 70 000 különféle termékféleség várja a vásárlókat, melyek közül a saját márkás termékeket érdemes kiemelni. 2014-ben 300 új első áras és 400 Auchan márkás termékkel várták a vásárlókat. Támogatás 2015-ben az Auchan munkavállalóinak mintegy 5%-a megváltozott munkaképességű, hiszen a társadalmi felelősségvállalás kiemelt fontossággal bír az áruházláncnál. Rendszeresen támogatják az SOS Gyermekfalut, a Magyar Élelmiszerbank Egyesületet és a Vöröskeresztet.

Auchan Akciós újság

Központi akciós újságjukat heti rendszerességgel juttatják el a vásárlókhoz, amely az interneten keresztül is elérhető.

Auchan áruhitel és személyi kölcsön lehetőségek

Az Auchan személyi kölcsön az Oney segítségével valósult meg, hiszen már 6,9%-os kamattól vehető fel személyi kölcsön bármelyik Auchan áruházban. Ezen kívül az Auchan vásárlóinak áruhitel is rendelkezésükre áll, hogy a kiválasztott terméket akár 0 forint befizetéssel azonnal hazavihessék. A vásárlók az Auchan kártyán gyűjthetik a bizalompontokat, melyeket a későbbiekben tetszés szerint levásárolhatnak. Azoknak a vásárlóknak, akik hitelt vesznek fel felajánlják a hitelfedezeti biztosítás megkötését is, amelyben a UNIQA Biztosító vállalt partnerséget a hipermarket láncnál. Az Oney kölcsönöket nagyon gyors ügyintézés jellemzi, hiszen bármelyik Auchan Pénzügyi sarokban igényelhető, de természetesen az Oney oldalán is elindíthatjuk a kölcsönigénylést. Az Oney weboldalán egy egyszerű űrlap kitöltésével nagyon gyorsan a hitelbírálat fázisába léphetünk. Az ügyfeleknek ebben az esetben ki sem kell mozdulniuk otthonról. Azoknak az ügyfeleknek, akik inkább telefonon keresztül intézik a hitelfelvételeket természetesen az Oney ügyfélszolgálat is segít a +36 80 183 183-as telefonszámon. Panaszkezelés Panaszkezelésben az Auchan az élen jár, hiszen akkor is visszaveszi a terméket 30 napon belül, ha a termék éppen ajándék lett volna, mégsem tetszik új tulajdonosának. Az Auchan ügyfélszolgálati pultnál minden panasszal kapcsolatos ügyben a vásárlók rendelkezésére állnak. Auchan Online vásárlás Az online vásárlás a https://online.auchan.hu/?utm_source=auchan.hu&utm_medium=referral&utm_campaign=20180716-webshop-fomenu weboldalon keresztül nagyon gyorsan elintézhető, hiszen csak ki kell választanunk a termékeket és meg kell adni a szállítási címünket. A webáruházban élelmiszer, otthon, háztartás, életmód, elektronika kategóriák közül választhatunk. Élelmiszer rendelés esetén meg kell adni a kiszállítás időpontját és természetesen bankkártyával tudunk fizetni. Az Auchan elérhetőségei, közösségi oldalai: Weboldal: https://www.auchan.hu/ Facebook oldal: https://www.facebook.com/AuchanMagyarorszag/?ref=br_rs Youtube: https://www.youtube.com/user/AuchanMagyarorszag Instagram: https://www.instagram.com/explore/locations/147742892624483/auchan/ Twitter: https://twitter.com/auchan_mo

Véleménye esetleg panasza van az Auchan üzletről?

Írja meg és reméljük az illetékesek megfogják oldani a problémáját, illetve mások is támogatni fogják Önt ebben.

Auchan térkép

Auchan vélemények

Katrenák Györgyné: Tisztelt Benzinkút! Panasszal élek a Dunakeszi Auchannál üzemeltetett benzinkút 1. állása miatt. Tegnap tankoltam ott és sajnos a kút padkája letörte az autóm küszöbét. Kiszállva láttam, hogy nem én vagyok az egyetlen akinek itt balesete volt mert más autó karosszéria darabjait is láttam a földön. A károm tetemes és Önöknek tudni kellett arról, hogy ha ott beszáll az ember a kocsiba akkor nem lehet látni a padka magasságát és szélességét, viszont fordulni kell a pénztár felé jobbra. Ez a padka kifejezetten magas ami miatt a kocsi küszöbökét teszi tönkre! Ha már ilyen régi az ottani probléma miért nem tesznek ellene semmit? A padkára kellett volna egy jelzést kitenni pl. egy kb. 1 m magasságú oszlopot amit az ember a kocsiból is lát, hogy addig ne forduljon rá a pénztár felé! Ezért kifejezett panasszal élek és kérem aki olvassa és hasonló balesete volt ott jelentkezzen, hogy Önök tudjanak róla.

Budakalász

Auchan Áruház Budakalász Budakalász, Omszk park 1

Budaörs

Auchan Áruház Budaörs Budaörs, Sport u. 2-4

Auchan Benzinkút Budaörs Budaörs, Baross u. 89

Ripka Ékszer auchan budaörs Budaörs, Sport u. 2

Budapest

Auchan Áruház Aquincum Óbuda Budapest, Szentendrei út 115

Auchan Áruház Savoya Park Budapest, Hunyadi János út 19

Auchan Áruház Soroksár Budapest, Bevásárló u. 2

Auchan Áruház Újhegy Budapest, Gyömrői út 99

Auchan Benzinkút Budapest, II. Rákóczi Ferenc út 277

Csömör

Auchan Áruház Csömör Csömör, Határ út 6

Debrecen

Auchan Áruház Debrecen Debrecen, Kishatár u. 11

Dunakeszi

Auchan Áruház Dunakeszi Dunakeszi, Nádas u. 6

Auchan benzinkút Dunakeszi, Nádas u.

Fót

Auchan Fót Fót, Fehérkő u. 1

Kecskemét

Auchan Áruház Kecskemét Kecskemét, Dunaföldvári út 2

Maglód

Auchan Áruház Maglód Maglód, Eszterházy János u. 1

Miskolc

Auchan Áruház Miskolc Miskolc, József Attila u. 87

Auchan Miskolc, Pesti út 9

Solymár

Auchan Áruház Pilis Solymár Solymár, Szent Flórián u. 4

Szeged

Auchan Áruház Szeged Szeged, Zápor u. 4

Székesfehérvár

Auchan Áruház Székesfehérvár Székesfehérvár, Holland fasor 2

Szekszárd

Auchan Szupermarket Szekszárd Szekszárd, Liszt Ferenc tér 2-4

Szigetszentmiklós

Auchan Áruház Szigetszentmiklós Szigetszentmiklós, Háros 120

Szolnok

Auchan Áruház Szolnok Szolnok, Felső Szandai rét 1

Törökbálint

Auchan Áruház Törökbálint Törökbálint, Torbágy u. 1

Üllő

Auchan Logisztikai Központ Üllő, Zöldmező u.