Cofidis Fapados személyi kölcsönének csökkent a kamata 8,56%-raEz a cikk 2017.02.20. napon került feltöltésre.
A benne szereplő adatok a cikk elkészültekor megfeleltek a valóságnak, de szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy amikor Ön olvassa a cikket, már elavultak lehetnek.

A Fapados kölcsön kamatát 8,56%-ra szorította le. A kölcsön azoknak nyújt segítséget, akik 3 000 000 Ft összegig szeretnének hitelt igényelni. A fapados kölcsön egy magasabb hitelösszeget garantál, emellett nem kell számlát nyitni miatta, sőt még a jövedelmet sem kell a bankhoz utaltatni. A hitel teljesen szabadon felhasználható és online ügyintézéssel hozzájuthatunk.

A referencia THM 8,9%. A hitelt minden 18. életévét betöltött, állandó magyarországi lakhellyel rendelkező igényelheti a Cofidisnél. A Cofidis minimum 3 hónapja meglévő munkaviszony igazolását kéri, valamint azt, hogy a munkabér minimum 110 000 Ft legyen.

Ezt a kölcsönt nem csak magánszemélyek vehetik igénybe, hanem vállalkozók is. A vállalkozóknál előfeltétel, hogy a vállalkozásuk már legalább 2 éve működjön.

Kinek ajánlja a Cofidis a Fapados kölcsönt?

Mindazoknak, akik online szeretik intézni a pénzügyeiket, ezáltal otthonosan is mozognak a világhálón. Azoknak, akik a közüzemi számlákat csoportos átutalási megbízással egyenlítik ki, illetve azoknak is, akik elektronikusan kérik a számlát és az értesítőket is.

Cofidis csökkentetette a kamatát a fapados hitelénél
Cofidis csökkentetette a kamatát a fapados hitelénél

A kölcsön igénylés menete

A Cofidis oldalán elérhető az előzetes hitel elbírálat, erre a gombra kattintva ki kell tölteni az előminősítést a személyes adatainkkal. A kitöltött dokumentumot ki kell nyomtatni és a Cofidis pedig postán fogja megküldeni a szerződést. Szükséges az e-mail cím visszaigazolása a Cofidis felé. Ha ez megtörtént a bekért dokumentumokat be kell szerezni, illetve le kell fénymásolni, hogy mire a kolléga a helyszínre érkezik, már minden készen álljon a szerződéskötéshez.

A személyes találkozás során történik meg a beazonosítás a személyes okmányok alapján. A hitelszerződést a partner előtt szükséges aláírni, hogy teljesen hivatalos legyen.

A Cofidis partner a tárgyalás után az aláírt szerződést és a szükséges dokumentumokat eljuttatja a központba, ahol a végleges bírálatot végzik el. Az eredményről minden esetben postai úton adnak felvilágosítást. Pozitív elbírálás esetén akár már 2 napon belül a teljes hitel a kezünkben lehet.

Nézzünk egy példát

Egy 3 000 000 Ft-os hitel esetén 60 hónap futamidőre a havi törlesztőrészlet mindössze 61 631 FT lesz. A hitelhez tartozó hitelkamat, amely változó évi 8,56%, a THM, azaz a teljes hiteldíj mutató pedig 8,9%. A teljes visszafizetendő összeg így 3 697 860 Ft lesz.

Láthatjuk, hogy 60 hónapon keresztül mindösszesen 697 860 Ft az, amit a 3 000 000 Ft felett vissza kell fizetnünk. Most nézzünk meg egy 1 000 000 FT-os hitelt ugyanúgy 60 hónap futamidőre. Ennek havi törlesztőrészlete 23 710 FT a visszafizetendő teljes összeg azonban már nagyobb mértékű, mint 3 000 000 Ft kölcsön esetében, azaz 1 422 600 Ft.

Láthatjuk, hogy a magasabb hitelt, sokkal jobb kondíciókkal lehet felvenni, ezért ha tudjuk, hogy az 1 000 000 Ft nem lesz elég csak egy időre, vagy egy cél elérésére és még biztosan lesz más kiadásunk is a közeljövőben, akkor a magasabb hitelösszeg felvétele sokkal ésszerűbb és kifizetődőbb.

A hitel felvétele után azonban legyünk óvatosak és előrelátók. Mindig időben fizessük meg a törlesztőrészletet, hiszen ha ez nem történik meg, akkor a Cofidis behajtási díjat számít fel, amely a fennálló tartozás mértékében változó. 900 001 és 1 200 000 Ft közötti hiteltartozás esetén ez az összeg 120 000 Ft.

További részletek a Cofidis fapados kölcsön oldalán.

Mi a Véleménye a kamat csökkentésről?

Mentés

hirdetes

Mentés

Share Button