Ádám Travel Kft valutaváltó

Az Ádám Travel Kft valutaváltó a 1052. Budapest, Váci utca 12. fszt. 4 alatt várja az érdeklődőket. A következő telefonszámokon lehet érdeklődni: +36 1 411 0167, +36 30 263 99 56. A váltó minden nap 9-19 óráig tart nyitva a Duna parttól nem messze, a Mercure Budapest City Center közelében.

Az Ádám Travel Kft valutaváltó, ahol különleges valutákat is vásárolhatunk

A valutaváltónak természetesen másik üzlete is megtalálható a fővárosban a Magyar u. 52 szám alatt. Az üzletekben akár naponta többször is változhat az árfolyam, így érdemes pár óránként valutaváltás előtt ránézni az aktuális árfolyamokra. Azok a kedves ügyfelek, akik éppen valutaváltás előtt állnak, hiszen közeledik a nyaralás időszaka, érdemes időben cselekedniük. A helyszínen lehetőség van EUR, USD, GBP és még hosszan sorolhatnánk hányféle valuta váltására. Ide mindenképpen érdemes benézni, ha éppen e belvárosban van dolgunk, hiszen itt akár két helyen is lehetőségünk nyílik a valuták átváltására.

hirdetes

Minden nyaraláshoz szükségünk van valutára

A családok sajnos sokszor a legutolsó pillanatra hagyják a valutaváltást, de az Ádám Travel Kft valutaváltó mindenben a rendelkezésükre áll. A nyitvatartási ideje is úgy lett kialakítva mind a kettő irodában, hogy mindenki lehetősége nyíljon a valutaváltásra. Reggel 9 órától egészen este 7 óráig áll az ügyfelek rendelkezésére a cég szakképzett munkatársa. Ide mindig érdemes benézni, ha éppen az utazásunkat tervezzük.

Akár lassabb ütemben is be lehet váltani a valutákat, ha már tudjuk, hogy pontosan mikor lesz rá szükségünk. Elképzelhető hogy pár váltásnál sokkal jobb árfolyamon tudunk valutát váltani, így érdemes ezt is szem előtt tartani. Ha sikeres volt a valutaváltásunk, akkor egy finom ebédre is betérhetünk a Vapiano-ba.

A valutaváltóban szakképzett munkatársak segítik a váltást

A belvárosban tehát két helyen is igen rugalmas árfolyamokkal várják az ügyfeleket. Amennyiben a váltás előtt az MNB árfolyamát is áttekintjük, akkor már egy jó kiindulópontot kapunk arra vonatkozóan, hogy az adott napi árfolyam megfelelő-e számunkra.

Az MNB által közölt hivatalos árfolyam mindenki számára kulcsfontosságú információ, ha éppen a váltóba készülünk. Az utazási, nyaralási költségek minimálisra csökkentése érdekében nem árt alaposan szétnézni a piacon mielőtt váltásra adjunk a fejünket.

Törekedjünk arra, hogy ne a nyár közepén akarjunk valutát váltani, hiszen akkor biztosak lehetünk abban, hogy nem tudunk akkora hasznot realizálni a váltáskor. Érdemes már az előző év vége felé nyitott szemmel járni és folyamatosan figyelni az árfolyamokat. Ahogy közeledik a nyaralás időszaka, úgy kell minél többször a megfelelő időszakban átváltani forintunkat a szükséges valutára az Ádám Travel Kft valutaváltóban.

Különleges valuták is elérhetők a belvárosban

A belvárosi valutaváltóban még indonéziai rúpia váltására is lehetőségünk nyílik, így aki egzotikus tájak felé veszi az irányt az is bátran nézzen ide be. A Petőfi Sándor utca illetve az Aranykéz utca felől is könnyen megközelíthető a Váci utcai valutaváltó, így ha éppen a belvárosban akad dolgunk, akkor könnyedén rátekinthetünk az adott napi árfolyamokra.

Az irodának természetesen email címe is van, így azon keresztül is lehetőségünk nyílik érdeklődni a friss árfolyamokról. Egyben biztosak lehetünk. Amikor éppen az utazásunkat szervezzük és nem messze lakunk a belvárostól akkor az Ádám Travel Kft valutaváltó mellett érdemes letenni a voksunkat.